Меню
Количка

Инструменти за автомобили

Aвтомобилен тестер Top Master за проверка на електрическите инсталации на автомобила в диапазона 6 - 24 V. Изработен от месинг, снабден с тест светлина. Професионалните ръчни инструменти на Top Master съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот...
12.49 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 16 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства...
26.99 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 7 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства.  Снабден с улей за източване за лесно изпразване или преливане в друг съд...
11.50 лв.
Ключ за развиване на маслен филтър, тип "паяк" на Top Master. Изработен от специална инструментална Cr-V стомана. Оригинален механизъм на захващане на масления филтър на автомобила. Работен обхват от 80 до 130 mm...
30.49 лв.
Комплект екстрактори за отвиване на развалени болтове - 4 бр., част от серията професионални ръчни инструменти на Top Мaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработени от висококачествена изработка от хром-молибденова стомана. Пред..
9.90 лв.
Комплект за сваляне на спирачни цилиндри Top Мaster е част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Мaster, които съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Подходящ за голям диапазон от автомобили. Характеристики: Брой части в комплекта: 18 бр. П..
56.59 лв.
Ключове за картер на автомобили Top Master - 12 бр., изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана, осигуряваща дълъг живот на инструментите. Характеристики: Брой части в комплекта: 12 бр. Удобен куфар за съхранение Размери в комплекта: HEX 8, HEX 9, HEX 10, HEX 12, HEX 14, HEX 17 mm..
34.00 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
31.00 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от висококачествена инструментална хром-ванадиева стомана. Предназначена з..
31.79 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
38.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили Top Master, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли...
10.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли. Размер на захвата на скобата: 1..
20.99 лв.
Универсална скоба Top Master за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли. Размер н..
19.00 лв.
Скоба за сегменти Gadget, част от широка продуктова гама от хоби инструменти на марката. Разполага със здрава и качествена конструкция със стоманени стягащи ленти. Използва се при монтаж на бутални сегменти в цилиндрите на двигателите при повечето автомобили. Характеристики: Диаметър на обхвата н..
9.79 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени са от висококачествена кована и термообработена стомана. Предназначени за свиване на пружината при монтаж или демонтаж на амортисьори на автомобили. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите. Характеристики: Брой скоби..
31.88 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени от кована легирана стомана. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите на автомобили. Характеристики: Брой скоби: 2 бр. Размер на захвата на скобите в максимално разтегнато положение: 370 mm..
67.99 лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)