Меню
Количка

Инструменти за автомобили

Aвтомобилен тестер Top Master за проверка на електрическите инсталации на автомобила в диапазона 6 - 24 V. Изработен от месинг, снабден с тест светлина. Професионалните ръчни инструменти на Top Master съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот...
10.99 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 16 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства...
27.90 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 7 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства.  Снабден с улей за източване за лесно изпразване или преливане в друг съд...
12.50 лв.
Регулируем клещи за развиване на маслен филтър Top Мaster част от серията професионалните ръчни инструменти на TopMaster, характеризиращи се с изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработен от първокачествена хром-ванадиева стомана (Cr-V). Работен обхват: 6..
11.99 лв.
Регулируем ключ за маслен филтър Top Мaster част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, характеризиращи се с качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработен от специална инструментална стомана Работен обхват: 74 - 95 mm..
10.99 лв.
Ключ за развиване на маслен филтър, тип "паяк" на Top Master. Изработен от специална инструментална Cr-V стомана. Оригинален механизъм на захващане на масления филтър на автомобила. Работен обхват от 80 до 130 mm...
34.99 лв.
Комплект екстрактори за отвиване на развалени болтове - 4 бр., част от серията професионални ръчни инструменти на Top Мaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработени от висококачествена изработка от хром-молибденова стомана. Пред..
11.99 лв.
Комплект за сваляне на спирачни цилиндри Top Мaster е част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Мaster, които съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Подходящ за голям диапазон от автомобили. Характеристики: Брой части в комплекта: 18 бр. П..
56.59 лв.
Ключове за картер на автомобили Top Master - 12 бр., изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана, осигуряваща дълъг живот на инструментите. Характеристики: Брой части в комплекта: 12 бр. Удобен куфар за съхранение Размери в комплекта: HEX 8, HEX 9, HEX 10, HEX 12, HEX 14, HEX 17 mm..
36.90 лв.
Комплект накрайници за картери Top Master. Използват се за развиване на пробката на картера при смяна на маслото на автомобила. Подходящи за повечето популярни модели автомобили. Присъединителен размер за тресчотка 3/8" Квадрати с размери: 3/8", 1/2“, 8 мм, 10 мм, 12 мм, 14 мм..
19.99 лв.
Къстачка / кръстат ключ за болтове на автомобилни джанти Top Master 17х19х21х22mm Предназначен за разхлабване и затягане на болтовете на гумите / колелата на леки автомобили и микробуси Изработка от висококачествена хром-ванадиева стомана (Cr-V) Размери на ключовете: 17 мм, 19 мм, 21 мм, 22 мм..
24.99 лв.
Метчик за свещи Top Мaster част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, характеризиращи се с качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Предназначен за поправка на износени или повредени резби. Размери: 3/8, 7/16, 1/2, 3/4"..
16.00 лв.
Комплект сепаратор за лагери на Top Мaster, част от професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инстрментите. Изработен от специална инструментална стомана. Полирани болтове и хромирано тяло. Предназначен..
99.99 лв.
Скоба за вадене на клапни Top Master, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Притежават от здрава стоманена конструкция. Предназначена за изваждане / демонтаж на клапани н..
29.90 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
31.00 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от висококачествена инструментална хром-ванадиева стомана. Предназначена з..
31.79 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
38.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили Top Master, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли...
10.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли. Размер на захвата на скобата: 1..
20.99 лв.
Скоба за сегменти Gadget, част от широка продуктова гама от хоби инструменти на марката. Разполага със здрава и качествена конструкция със стоманени стягащи ленти. Използва се при монтаж на бутални сегменти в цилиндрите на двигателите при повечето автомобили. Характеристики: Диаметър на обхвата н..
9.79 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени са от висококачествена кована и термообработена стомана. Предназначени за свиване на пружината при монтаж или демонтаж на амортисьори на автомобили. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите. Характеристики: Брой скоби..
31.88 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени от кована легирана стомана. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите на автомобили. Характеристики: Брой скоби: 2 бр. Размер на захвата на скобите в максимално разтегнато положение: 370 mm..
89.90 лв.
Четка за акумулаторни клеми Top Master Подходяща за вътрешно и външно почистване Почиства от корозия и замърсявания..
5.20 лв.
Комплект шпилководачи на Top Мaster, изработени от хром-молибденова стомана (Cr-Mo steel) Характеристики: Удобна кутия за съхранение Шпилковадачи в комлекта: Размер Ø 3-6: 1 бр. Размер Ø 6-8: 1 бр. Размер Ø 8-11: 1 бр. Размер Ø 11-14: 1 бр. Размер Ø 14-18: 1 бр...
10.90 лв.
Показва 1 до 24 от 25 (2 страници)