Меню
Количка

Добавки за вино, ракия и консервиране

Средно печен дъбов чипс за ароматизиране, оцветяване и омекотяване на вино и ракия. Предназначен за отлежаване на алкохол (вина, ракии) трушии и кисело зеле. Дъбовият чипс е успешен заместител на дъбовата бъчва. Чрез употребата му се постига оригинален вкус, цвят и качества от старите времена, изпо..
5.70 лв.
Дрожди за бяло вино 20 грама се използват при предизвикване на алкохолна ферментация. Съдържанието се изсипва в 0,5 л. хладка (25-30°) вода и се разбърква. Изсипва се в 10 л. съд и се добавя 2-3 литра от ширата. Оставя се няколко часа и се добавя към основния материал. Дозировка: 20 гр. на 100-200..
3.50 лв.
Дрожди за червено вино 20 грама се използват при предизвикване на алкохолна ферментация. Съдържанието се изсипва в 0,5 л. хладка (25-30°) вода и се разбърква. Изсипва се в 10 л. съд и се добавя 2-3 литра от ширата. Оставя се няколко часа и се добавя към основния материал. Дозировка: 20 гр. на 100-..
3.50 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)