Меню
Количка

Дискове за ъглошлайфи

Универсален диамантен диск Metabo, Ø 125 х 22.2 mm, дебелина 2 mm. Подходящ за сухо и мокро рязане при общи строителни материали като бетон, тухли и др. Възможност за монтиране на ъглошлайф с размер на предпазителя 125 мм. Подходяща за всички марки и модели ъглошлайфи, използващи същите размери на..
16.90 лв.
Универсален диск Raider Velcro Ø 115 mm. Възможност за монтиране на ъглошлайф с размер на предпазителя 115 мм или на електрически и акумулаторни бормашини и винтоверти, чрез приставка в комплекта. Подходяща за всички марки и модели ъглошлайфи, използващи същите размери на диска. Характеристики: ..
3.49 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 125 х 22.2 mm, 40Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри..
4.99 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider RD-SB02, Ø 230 х 22.2 mm, 40Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабде..
11.98 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider RD-SB28, Ø 115 х 22.2 mm, 36Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабде..
4.89 лв.
Универсален диск Raider Velcro Ø 125 mm. Възможност за монтиране на ъглошлайф с размер на предпазителя 125 мм или на електрически и акумулаторни бормашини и винтоверти, чрез приставка в комплекта. Подходяща за всички марки и модели ъглошлайфи, използващи същите размери на диска. Характеристики: ..
4.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)