Меню
Количка

Циркулярни дискове

Диск за циркуляр за алуминии и цветни метали Raider 255 х 25.4 mm, 100Т. Предназначен за точно и качествено рязане на пластмаси, строителни панели, цветни метали и алуминий. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с зъби от висококаче..
26.89 лв.
Диск за циркуляр за дърво Metabo 216 х 30 x 2.4 mm, 40 WZ 5° neg. Подходящ за рязане на твърда дървесина и шперплат. Изработен от здрав волфрамов карбид. Подходяща за всички марки и модели циркуляри, използващи същите размери на диска. Характеристики: Предназначение за рязане на: Дърво Външен ди..
46.00 лв.
Диск за циркуляр за дърво Metabo 254 х 30 x 2.4 mm, 48 WZ 5° neg. Подходящ за рязане на твърда дървесина и шперплат. Изработен от здрав волфрамов карбид. Подходяща за всички марки и модели циркуляри, използващи същите размери на диска. Характеристики: Предназначение за рязане на: Дърво Външен ди..
53.00 лв.
Циркулярен диск за дърво Metabo 315 х 30 x 2.4 mm, 48Т
Безплатна доставка
Диск за циркуляр за дърво Metabo 315 х 30 x 2.4 mm, 48 WZ 5° neg. Подходящ за рязане на твърда дървесина и шперплат. Снабден с запоени твърдосплавни пластини от волфрамов карбид. Подходяща за всички марки и модели циркуляри, използващи същите размери на диска. Характеристики: Предназначение за ря..
156.70 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 125 х 22.2 mm, 40Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри..
4.99 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 165 х 20 mm, 24Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
6.98 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 185 х 20.0 mm, 24Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остр..
7.29 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 185 х 20.0 mm, 60Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остр..
10.49 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 190 х 25.4 mm, 40Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остр..
8.99 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 190 х 30 mm, 24Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
8.19 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 190 х 30 mm, 36Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
9.29 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 190 х 30 mm, 48Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
11.19 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 190 х 30 mm, 60Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
12.59 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 200 х 16 mm, 24Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
8.89 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 200 х 30 mm, 24Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
9.98 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 210 х 30 mm, 48Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
11.98 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider Ø 210 х 30 mm, 60Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
11.69 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider Ø 250 х 30 mm, 48Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
14.59 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider RD-SB04, Ø 250 х 30 mm, 60Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден ..
16.39 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider Ø 254 х 30 mm, 40Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
15.19 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 254 х 30 mm, 80Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
17.49 лв.
Диск за циркуляр за дърво Raider Ø 305 х 30 mm, 100Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри ..
38.59 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 85 х 10 mm, 30Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
5.50 лв.
Диск за дърво за циркуляр Raider, Ø 85 х 10 mm, 80Т. Предназначен за точно и качествено рязане на обработваемото дърво. Подходящ за рязане на мека и твърда дървесина и MDF - плоскости. Намира приложение както във вътрешните довършителни работи, така също и на строителната площадка. Снабден с остри и..
6.98 лв.
Показва 1 до 24 от 43 (2 страници)