Меню
Количка

Поялници

Помпа за калай Raider се използва основно за абсорбиране на стопената спойка (калай) от електрическите платки по време на разпояването с поялника...
4.69 лв.
Поялник остър връх Raider 40 W в комплект с помпа за калай, тинол и паста. Поялникът е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 40 W Остър п..
16.98 лв.
Поялникът с остър връх Raider RD-SI01J е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 40 W Остър прав връхРаботна температура: 250 °C..
9.98 лв.
Поялникът с плосък връх извит Raider RD-SI02 е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 60 W Остър прав връхРаботна температура: 350 °C Сто..
11.98 лв.
Поялникът с плосък извит връх Raider RD-SI03 е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 80 W Остър прав връхРаботна температура: 400 °C..
12.98 лв.
Поялникът с плосък връх извит Raider RD-SI04J е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 60 W Плосък прав връхРаботна температура: 400 °C С..
11.98 лв.
Поялникът с плосък връх извит Raider RD-SI05J е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 60 W Плосък извит връх..
11.98 лв.
Поялникът с плосък извит връх Raider RD-SI06 е изключително лек и удобен за опериране. С него може да се запояват електронни компоненти, блок схеми, да се свържат различни видове проводници, елементи, LED диоди и други. Характеристики: Мощност: 100 W Плосък извит връх Стойка..
13.98 лв.
Индукционен поялник Raider RD-SOG02 е подходяща за запояване на платки, електронни компоненти, слаботокови електрически вериги, блок схеми, проводници и други. Снабден с удобна дръжка тип "Пистолет" със спусък за моментално нагряване. Разполага с LED светлина за улеснение на работата при по-затъмнен..
29.98 лв.
Индукционен поялник Raider RD-SOG03 е подходяща за запояване на платки, електронни компоненти, слаботокови електрически вериги, блок схеми, проводници и други. Снабден с удобна дръжка тип "Пистолет" със спусък за моментално нагряване. Разполага с LED светлина за улеснение на работата при по-затъмнен..
22.98 лв.
Станцията за запояване Raider RD-SIS01 е подходяща за запояване на платки, електронни компоненти, слаботокови електрически вериги, блок схеми, проводници, LED диоди и други. Снабден с удобна дръжка. Възможност за регулиране на работната температура на запояване до 600°C. Характеристики: Мощност: 4..
29.98 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)