Меню
Количка

Прахосмукачки за пепел


Универсален плосък метален накрайник за прахосмукачки за почистване на пепел и сажди от камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Полезна и практична приставка, улесняваща почистването на пепел от трудно достъпните места на камини и котли. Вътрешен диаметър на съединяващата тръба..
5.00 лв.
Прахосмукачката за пепел Raider RD-WC02N, New е удобна и практична прахосмукчака, предназначена за почистване на студена пепел от печки, камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Подходяща също и за почистване и на пепел и дребни строителни отпадъци от строителни площадки. Разпол..
59.99 лв.
Прахосмукачка за пепел Raider RD-WC03 е предназначена за почистване на студена пепел и сажди от барбекюта, печки, камини и котли на дърва, въглища и пелети. Подходяща също и за почистване и на пепел и дребни строителни отпадъци от строителни площадки. Разполага с голям метален контейнер с колела с о..
119.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Ziel AVC19-18 е практична прахосмукачка, предназначена за почистване на студена пепел и сажди с температура до 50 градуса от камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Подходяща също и за почистване и на пепел и дребни строителни отпадъци от строителни площа..
69.90 лв.
Прахосмукачка за пепел Ziel AVC19-25X е практична прахосмукачка, предназначена за почистване на студена пепел и сажди с температура до 50 градуса от камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Подходяща също и за почистване и на пепел и дребни строителни отпадъци от строителни площ..
84.90 лв.
Акумулаторна прахосмукачка за пепел Raider RDP-SWC20 Solo е практична и удобна прахосмукачка за почистване на студена пепел от камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Разполага с метален контейнер с обем 15 литра, високоефективен HEPA филтър, който улавя фината пепел, удобна др..
89.98 лв.
Прахосмукачката за пепел Raider RD-WC05 е удобна прахосмукчака, предназначена за сухо изсмукване на студена пепел от печки, камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Разполага с високоефективен HEPA филтър, който улавя фината пепел и усилен смукателен маркуч, завършващ с метален ..
79.98 лв.
Прахосмукачката за пепел Raider RD-WC06 е удобна прахосмукчака, предназначена за сухо изсмукване на студена пепел от печки, камини и котли на дърва, въглища и пелети, както и барбекюта. Разполага с високоефективен HEPA филтър, който улавя фината пепел и усилен смукателен маркуч, завършващ с метален ..
54.98 лв.
Предпазна торба за HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Black & Decker BXVC20MDE и BXVC20TPE. Предназначена за предпазване на хепа филтъра от натрупване на пепел, като същевременно улеснява почистването му. Подходяща за повечето марки и модели прахосмукачки за пепел за почистване на печки, барб..
10.90 лв.
Предпазна торба за HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Einhell AV. Код на продукта: 2351315. Предназначена за предпазване на хепа филтъра и капака на прахосмукачката от натрупване на пепел, като същевременно улеснява почистването им. Използвана при модела прахосмукачка Einhell TC-AV 1618 D. Предп..
19.90 лв.
Предпазна торба за HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Ziel AVC1200/18 и AVC1200/25X. Предназначена за предпазване на хепа филтъра от натрупване на пепел. Подходяща за повечето марки и модели прахосмукачки за пепел за почистване на печки, барбекюта, камини или котли на дърва, въглища или пелети...
8.90 лв.
Предпазна торба за HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Ziel AVC19-18 и AVC19-25X. Предназначена за предпазване на хепа филтъра от натрупване на пепел. Подходяща за повечето марки и модели прахосмукачки за пепел за почистване на печки, барбекюта, камини или котли на дърва, въглища или пелети...
8.90 лв.
Хепа филтър за прахосмукачка за пепел Einhell TC-AV 1618 D. Код на продукта: 2351310. Резервен HEPA филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети.Към продукта препоръчваме и употребата на предпазна торба за хепа филтър, предназначе..
11.99 лв.
HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Raider RD-WC02. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Размери на филтъра: Диаметър на вътрешния отвор: Ø 75 mm Външен диаметър: Ø 108 mm Дължина: 123 mm..
9.90 лв.
HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Ziel AVC1200/18 и AVC1200/25X. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Използвана и при прахосмукачки за пепел Nrock MAC205-1200W-18L и MAC205-1200W-25L Възможност за доп..
9.90 лв.
HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Ziel AVC19-18 и AVC19-25X. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Възможност за допълнително закупуване на торбичка, предпазваща HEPA филтъра от наслояване с финната пепе..
9.90 лв.
HEPA филтър за прахосмукачки Raider RD-WC06, RD-WC08, RD-WC09, RD-WC10, RDP-SDWC20 и RDP-SWC20. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за сухо и мокро почистване и прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Към продукта препоръчваме и уп..
11.69 лв.
HEPA филтър за прахосмукачки за пепел Black & Decker модели BXVC20MDE и BXVC20TPE. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Размер на филтъра: Диаметър на вътрешния отвор: Ø 111 mm Външен диаметър: Ø 13..
28.00 лв.
HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Raider RD-WC03. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Размери на филтъра: Диаметър на вътрешния отвор: Ø 80 mm Външен диаметър: Ø 120 mm Дължина: 100 mm..
11.69 лв.
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)