Меню
Количка

Такери и нитачки

Такер тип "чук" Top Master e част от серията професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Изработен от стомана с висока якост. Ергономичен дизайн с гумирана ръкохватка. Лесен за зареждане и употреба. За монтаж н..
24.99 лв.
Усилен метален такер на Top Master с 4 функции e част от серията професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Разполага с хромирано метално подсилено тяло и възможност за настройка силата на удара. Подходящи за не..
15.79 лв.
Усилен такер Top Master STARK, 4 в 1 e част от серията професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Разполага с хромирано метално подсилено тяло и възможност за бързо и лесно зареждане. Подходящи за него консумати..
42.29 лв.
Метален такер Gadget 4 - 14 mm e част от серията хоби ръчни инструменти Gadget. Разполага с подсилено тяло и ергономична гумена дръжка...
12.64 лв.
Алуминиев такер на Top Master 4 в 1 e част от серията професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Разполага с алуминиево тяло, възможност за бързо и лесно зареждане и настройка силата на удара. Подходящи за него ..
36.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)