Меню
Количка

Масла и греси


Грес Husqvarna Eco 100 грама за гресиране на конусни / ъглови предавки - редуктори на моторни коси и храсторези. Високооборотна грес с доказани качества, която смазва трансмисията и абсорбира осовите сили. Екологично чиста и биоразградима. Издържа на високи температури на работа...
17.90 лв.
Грес OREGON 125 грама е специално разработена графитна грес за гресиране и смазване на конусни / ъглови предавки - редуктори на моторни коси, храсторези и други подобни машини. Високооборотна грес с доказани качества, която смазва трансмисията и абсорбира осовите сили. Издържа на високи работни темп..
8.75 лв.
Грес Husqvarna 35 гр. за смазване на звездата на шината и лагера на водещото колело на моторни и електрически трион / резачки. Гресирането на лагера на звездочката на шината се извършва през отвора за гресиране, разположен в предния край на шината с помощта на специален такаламид за грес.  Пра..
9.30 лв.
Двутактово масло AL-KO в бутилка от 1 литър е висококачествено немско полусинтетично масло за двутактови двигатели. Предназначено е за смесване с бензин...
15.00 лв.
Двутактово масло Husqvarna HP в бутилка от 1 литър e зелено на цвят масло за двутактови двигатели. Маслото е предназначено за смесване с бензин. Разработено е да работи добре дори и с нискокачествено гориво. Маслата на Husqvarna са оптимизирани за превъзходна работа и осигуряват смазването от което ..
19.30 лв.
Двутактово масло Husqvarna LS+ в бутилка от 1 литър e зелено на цвят полусинтетично масло за двутактови двигатели. Представлява микс от минерални и синтетични масла и е предназначено е за смесване с бензин. Маслата Low Smoke + съкратено LS+ са с изключително ниски нива на дим, което е особено важно,..
23.80 лв.
Двутактово масло Husqvarna XP Synthetic в бутилка от 1 литър e зелено на цвят изцяло синтетично и биоразградимо масло за двутактови двигатели. Разработено е за тежки условия на работа с високи натоварвания и обороти на двигателя. Осигурява изключително добро смазване и подобрява изгарянето. Бездимно..
47.00 лв.
Двутактово масло McCulloch Universal е висококачествено зелено на цвят масло за двутактови двигатели. Предлага се в бутилка от 1 литър с дозатор. Предназначено за смесване с бензин. Подходящо за двутактови машини като моторни триони / резачки, тримери, коси, храсторези и други. Бездимно 2-тактово ма..
19.35 лв.
Двутактово маслот Raider 2T Mix е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите бензинови двигатели на различни видове градинска техника - резачки, моторни коси и храсторези и др. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55 cm³. Разфасовка: 1 литър О..
13.99 лв.
Бездимно полусинтетично двутактово масло Raider SAE 10W-40, предназначено за смесване му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите бензинови двигатели на градински машини - верижни триони / резачки, моторни коси, храсторези и др.Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55 cm³. ..
19.89 лв.
Mинерално масло за верига Husqvarna 1 л. с адхесивно вещество, презназначено за смазване на веригите на акумулаторни, електрически и бензинови моторни триони / резачки. Подходящо за верижни триони, подложени на интензивна употреба. Осигурява минимално износване на веригите и шината, благодарение на ..
10.40 лв.
Такаламит Raider за смазване - гресиране на лагерите на звездочката на шините на електрически и бензинови верижни моторни триони / резачки. Подходящ за всички марки и модели резачки. Вместимост 38.5 cm³. Такаламита се предлага зареден с високооборотна грес. Правилната поддръжка на шината на моторни..
11.69 лв.
Трансмисионно масло за Raider EP90 за скоростни кутии и редуктори. Подходящо за всички видове градинска и лека селскостопанска техника - мотофрези, култиватори и др. Осигурява надеждна защита от корозия и ръжда. Отлична съвместимост с уплътнителни материали Високи антипенни свойства. Защита на ..
16.89 лв.
Четиритактово масло Husqvarna SAE 30 в бутилка от 0.6 литра. Висококачествено 4-тактово масло за четиритактови двигатели. Спецификация SAE 30. Осигурява отлична защита на двигателя. Подходящо за градински бензинови косачки, мотофрези и култиватори, бензинови водни помпи, генератори и други...
9.80 лв.
Четиритактово масло McCulloch Universal SAE 30 в бутилка от 0.6 литра. Висококачествено 4-тактово масло, разработено за четиритактови двигатели. Спецификация SAE 30. Осигурява отлична защита на двигателя. Подходящо за всички градински бензинови косачки, мотофрези и култиватори, бензинови водни помпи..
8.60 лв.
Четиритактово масло Raider SAE 30 е предназначено за четиритактови бензинови двигатели на мотофрези, косачки за трева, генератори, водни помпи и др. Разфсовка: 1 литър Подходящо за използване както при ниски, така и при високи темеператури..
12.29 лв.
Четиритактово масло Ziel 4T SAE 30 в бутилка от 0.5 литра. Висококачествено минерално 4-тактово масло за четиритактови двигатели. Спецификация SAE 30. Притежава много добра устойчивост на окисление и защита от корозия. Предотвратява образуването на отлагания и нагари. Осигурява отлична защита на дви..
6.99 лв.
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)