Меню
Количка

Моторни метли и листосъбирачи


Електрически листосъбирачът Raider RD-EBV03, 2600 W е мощен инструмент, предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи. Оборудван с резраменен колан, осигуряващ допълнително удобство при продължителна работа и ръкохватка от меко противоплъзгащо покритие. Компактни размери и ниско..
79.98 лв.
Моторен бензинов листосъбирач / метла Raider RD-GBV05 Моторен бензинов листосъбирач / метла Raider RD-GBV05
Безплатна доставка
Моторен бензинов листосъбирач Raider RD-GBV05 се използва като въздушна метла за издухване и събиране на дребни отпадъци и листа при почистване на външни пространства. Снабден с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работа. Оборудван с четири ножа монтирани на оста преди т..
329.00 лв.
Моторна метла Raider RD-GB06
Безплатна доставка
Моторната метла Raider RD-GB06 е мощна и удобна за работа гръбна бензинова метла. Характеризира с висок въртящ момент на двигателя, ниско тегло и впечатляваща производителност. Снабдена с бензинов двутактов двигател 43 cm³ с мощност 1.7 к.с. Характеристики: Тип двигател: Двутактов, бензинов Обем ..
259.00 лв.
Акумулаторен листосъбирач Raider RDP-SEBV20, R20, Solo Акумулаторен листосъбирач Raider RDP-SEBV20, R20, Solo
Безплатна доставка
Акумулаторен листосъбирач Raider RDP-SEBV20, R20, Solo е предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи. Идеален за почистване на листа от тревни площи, алеи, тротоари,градини или за почистване на труднодостъпни места. Независимо дали издухва прах или листа, моделът може да задов..
199.00 лв.
Акумулаторен уред за обдухване на листа Raider RDP-BL20, R20, Solo е предназначен за издухване на паднали листа и шума от тревните площи. Независимо дали издухва прах или листа, моделът може да задоволи ежедневните нужди на всеки потребител. Част от серията акумулаторни инструменти Raider Pro R20, ..
79.98 лв.
Моторна метла McCulloch GB 355 BP Моторна метла McCulloch GB 355 BP
Безплатна доставка
Моторна бензинова метла McCulloch GB 355 BP е надеждна и eфективна бензинова духалка за листа с обем на двигателя 46 cm³ и мощност 1.5 kW / 2.04 к.с. Подходящ за бързо и лесно почистване на листа и други отпадъци. Мощността на издухване достига до 355 км / ч. Снабдена с подкачваща горивна помпа за п..
558.88 лв.
Резервна торба за бензинов листосъбирач Raider RD-GBV05. Обем на торбата: 30 литра..
23.39 лв.
Резервна торба за електрически листосъбирач Raider RD-EBV04, предназначена за лесното събиране на изсмуканите листа от канавки, пътища, площадки, лехи и тревни площи. Обем на торбата: 35 литра Бързо и лесно изпразване..
15.19 лв.
Резервна торба за електрически листосъбирач Raider RD-EBV03, предназначена за лесното събиране на изсмуканите листа от канавки, пътища, площадки, лехи и тревни площи. Обем на торбата: 35 литра Бързо и лесно изпразване..
11.69 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)