Меню
Количка

Моторни метли и листосъбирачи


Електрически листосъбирачът Raider RD-EBV03, 2600 W е мощен инструмент, предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи. Оборудван с резраменен колан, осигуряващ допълнително удобство при продължителна работа и ръкохватка от меко противоплъзгащо покритие. Компактни размери и ниско..
79.98 лв.
Моторен бензинов листосъбирач Raider RD-GBV05 се използва като въздушна метла за издухване и събиране на дребни отпадъци и листа при почистване на външни пространства. Снабден с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работа. Оборудван с четири ножа монтирани на оста преди т..
329.00 лв.
Моторната метла Raider RD-GB06 е мощна и удобна за работа гръбна бензинова метла. Характеризира с висок въртящ момент на двигателя, ниско тегло и впечатляваща производителност. Снабдена с бензинов двутактов двигател 43 cm³ с мощност 1.7 к.с. Характеристики: Тип двигател: Двутактов, бензинов Обем ..
259.00 лв.
Моторната метла Husqvarna 125 B е ефективна ръчна бензинова метла, съчетаваща сила и ергономия. Изключително лесна за маневриране благодарение на балансираното разположение на въздушната тръба. Разполага с: Автоматичен Старт/Стоп ключ - ключът се връща автоматичнов изходно положение, като по този н..
570.00 лв.
Моторна бензинова метла McCulloch GB 355 BP е надеждна и eфективна бензинова духалка за листа с обем на двигателя 46 cm³ и мощност 1.5 kW / 2.04 к.с. Подходящ за бързо и лесно почистване на листа и други отпадъци. Мощността на издухване достига до 355 км / ч. Снабдена с подкачваща горивна помпа за п..
539.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)