Меню
Количка

Други градински инструменти


Ножица за ашладисване с три накрайника Premium. Градинската ножица за ашладисване е предназначена за присаждане и облагородяване на овощни дръвчета, лозови растения, храсти, рози и други растения. Предлага се в комплект с 3 ножа, един омегаобразен и два клиновидни. Ножовете са заострени и от двете с..
19.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Три приставки / ножчета включени в комп..
19.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки и несесер Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Предлага се в практичен удобе..
29.90 лв.
Лента за ашладисване, използва за фиксиране присадката към основното растение при процеса на присаждане / облагородяване. Лентата, използвана в комбинация с ножица за ашладисване са отлични помощници в овощарството. Изработена от PP материал. Широчина на лентата: 3 см Дължина на лентата: 100 метр..
2.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)