Меню
Количка

Електрически триони


Електрически трион Raider RD-ECS18X, 2200 W, SDS
-22 %
Електрическият верижен трион Raider RD-ECS18X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ря..
149.00 лв. 189.98 лв.
Електрическият верижен трион Raider RD-ECS22 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряз..
139.00 лв.
Електрически трион Einhell GH - EC 1835 е мощен, удобен и надежден инструмент за домашна употреба, подходящ за извършване на различни дейности като: рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на дърветата. Снабден с електрически мотор с мощност: 1800 W. Дължина на шината 35 см. Шината и веригата..
149.00 лв.
Електрически трион Einhell GH-EC 2040 е мощен, удобен и надежден инструмент за домашна употреба, подходящ за рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на дървета, както и за ефективен помощник в домашни работилници. Шината и веригата в комплекта са с марката OREGON, отличаваща се с високо качес..
159.00 лв.
Електрически трион McCulloch CSE 1835 е лесена и удобена за използване електрическа резачка с мощност 1800 W и дължина на шината 35 см...
190.00 лв.
Електрически трион McCulloch CSE 2040 S е продукт на Husqvarna. Мощна, надеждна и много удобна за работа електрическа резачка, благодарение на ергономичния дизайн и удобна ръкохватка. Ниското и тегло дава възможност за продължителна работа без умора. Мощността на електрическия и мотор е 2000 W, а дъ..
230.00 лв.
Електрически трион McCulloch CSE 2040 е продукт на Husqvarna. Мощна и много удобна за работа електрическа резачка, благодарение на ергономичния дизайн и удобна ръкохватка. Ниското и тегло дава възможност за продължителна работа без умора. Разполага с: Електрически мотор с мощност 2000 W и шина с д..
215.00 лв.
Електрически верижен трион Raider RD-ECS15 е мощна и надеждна електрическа резачка за домашна употреба. Разполага с мощен електрически мотор за 2200 W и 40 см / 16 инча шина. Подходящ инструмент за рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на короните на дървета, както и за помощник в домашни р..
135.00 лв.
Електрически верижен трион Raider RD-ECS16X е мощна и надеждна електрическа резачка за домашна употреба за рязане на дървета и клони. Разполага с мощност 2000 W и 35 см / 14 инча шина. Подходящ инструмент за рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на короните на дървета, както и при строителс..
159.98 лв.
Електрическият верижен трион Raider RD-ECS19 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряз..
149.00 лв.
Електрическият верижен трион Raider RD-ECS20X е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ря..
199.98 лв.
Електрическият верижен трион Raider RD-ECS21 е предназначен за работа в двора и домашната градина, за рязане на дървета и клони. Успешно намира приложение при строителството на дървени съоръжения и постройки в градината, при направата на покривни конструкции и други дейности, свързани с напречно ряз..
135.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)