Меню
Количка

Wagner

Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 100 е лек и удобен за работа инструмент, предназначен предимно за любители. Оборудван с две температури на работа и две стойности на въздушния поток. Подходящ за извършване на широк спектър от задачи. Инструментът разполага с ергономично оформена дръжка за перфе..
49.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 300 е надежден инструмент с мощност 1600 W, лек и удобен за работа, предназначен предимно за любители. Оборудван с две температури на работа и две стойности на въздушния поток. Подходящ за извършване на широк спектър от задачи. Инструментът разполага с ергономич..
57.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 500 е мощен и надежден инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби, освежаване на избледняла ..
105.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750 Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750
Безплатна доставка
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750 е мощен и надежден професионален инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби, освежаване ..
159.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)