Меню
Количка

Накрайници и конектори за маркучи

Конектор тип бърза връзка Gardex Luxe за градински маркуч със заключване 1/2". Накрайниците от тип "бърза връзка" са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики на накрайника: Присъединителен размер: 1/2" Заключваща..
4.49 лв.
Конектор тип бърза връзка Gardex Luxe за градински маркуч със заключване 3/4". Накрайниците от тип "бърза връзка" са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики на накрайника: Присъединителен размер: 3/4" Заключваща..
4.69 лв.
Конектор тип бърза връзка Gardex Luxe за градински маркуч със стопер и заключване 1/2". Накрайниците от тип "бърза връзка" са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики на накрайника: Присъединителен размер: 1/2" С..
4.69 лв.
Конектор тип бърза връзка Gardex Luxe за градински маркуч със стопер и заключване 3/4". Накрайниците от тип "бърза връзка" са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики на накрайника: Присъединителен размер: 3/4" С..
4.99 лв.
Съединител Gardex Luxe за свързване на градински маркуч 1/2". Муфите за съединяване на маркучи са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики: Присъединителен размер: 1/2" Сигурно и здраво захващане на маркуча Мате..
3.99 лв.
Съединител Gardex Luxe за свързване на два различни размера градински маркучи 1/2" и 3/4". Муфите за съединяване на маркучи са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики: Присъединителен размер: 1/2" - 3/4" Сигурно..
4.29 лв.
Съединител Gardex Luxe за свързване на градински маркуч 3/4". Муфите за съединяване на маркучи са двукомпонентни, изработени от меко TPR покритие и висококачествен ABS, който е устойчив на ниски температури. Характеристики: Присъединителен размер: 3/4" Сигурно и здраво захващане на маркуча Мате..
4.49 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)