Меню
Количка

Градински помпи

Водна помпа Raider RD-WP43 е подходяща за отводняване на малки строителни обекти, приземни етажи, мазета, гаражи и помещения, при битови аварии, при прехвърляне на вода от един резервоар в други. Притежава ергономичен дизайн и олекотена конструкция. Характерисики: Номинална мощност: 600 W Максима..
169.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-1.5DK20 е здрава и ефективна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 750 W, с термична защита за по-дълъг експолатационен живот и закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и поливане на зелени пл..
139.90 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-2DK20 е здрава, мощна, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 1500 W с термична защита за по-дълъг експолатационен живот и закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и полив..
219.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-CPM158 е здрава, мощна, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 750 W с термична защита за по-дълъг експолатационен живот и закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и полив..
159.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-JET100 е здрава, мощна, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 1100 W с термична защита за по-дълъг експолатационен живот и закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и поли..
189.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-PK60 е здрава, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 370 W с закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и поливане на зелени площи, зеленчукови лехи и градини. Характериси..
65.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-WP158 е здрава, мощна, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 850 W с термична защита за по-дълъг експолатационен живот и закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и полива..
189.00 лв.
Градинска водна помпа Raider RD-WP60 е здрава, издръжлива и безшумна центробежна помпа за вода. Снабдена с асинхронен двигател 500 W с закрити вентилатори за охлаждане. Предназначена е за стационарен монтаж. Подходяща за напояване и поливане на зелени площи, зеленчукови лехи и градини. Характериси..
79.90 лв.
Градинска водна помпа Raider RDP-WP45 е здрава и мощна помпа за вода. Снабдена е с енергийно ефективен мотор 1100 W, достигащ дебит до 77 l/min. Разполага с вграден воден филтър, LCD дисплей и удобна дръжка за лесно пренасяне. Подходяща за напояване и поливане на зелени площи, зеленчукови лехи и гр..
329.00 лв.
Градинска водна помпа Metabo P 2000 G е здрава, мощна, издръжлива помпа за вода. Разполага с висококачествена система от плъзгащи керамичини уплътнения за по-дълъг период на експлоатация. Снабдена още с: Защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване Ергономична дръжка за удобно транспор..
159.00 лв.
Градинска водна помпа Metabo P 3300 G е здрава, мощна, издръжлива помпа за вода. Разполага с висококачествена система от плъзгащи керамичини уплътнения за по-дълъг период на експлоатация. Снабдена още с: Защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване Ергономична дръжка за удобно транспор..
229.00 лв.
Водна помпа Raider RDP-WP29 е здрава и изгръжлива помпа за вода с елегантно изработена от пластмаса тяло и вграден воден филтър. Разполага с удобна ръкохватка, осигуряваща лесното и пренасяне. Управлението на електродвигателя е защитено срещу проникване на влага. Възможност за съвместна работа с ел..
159.98 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)