Меню
Количка

Електрически бормашини


Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение, бормашините Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат ерг..
64.98 лв.
Електрическа бормашина Bavaria BED 500 E e продукт на немската фирма Einhell. Подходяща е за работа в домашни условия за пробиване на отвори, а също и за завиване и развиване на винтове благодарение на реверс функцията позволяваща промяна на посоката на въртене. Разполага с електодвигател с мощност ..
29.00 лв.
Електрическа ударна бормашина CAT DX17, 750 W Електрическа ударна бормашина CAT DX17, 750 W
-17 %
Електрическа ударна бормашина CAT DX17 е висококачествен и мощен електроинструмент с висока производителност. Част от серията електроинструменти на световния производител на професионална строителна техника CAT / Caterpillar. Снабден с надежден електически мотор с мощност: 750 W, здрав метален патро..
74.99 лв. 89.99 лв.
Електрическа ударна бормашина Bavaria BID 650/1 e продукт на Einhell Germany. Подходяща е за работа в домашни условия. Разполага с мощност от 600 W и функциите завинтване, пробиване и ударно пробиване. Снабдена е с бъзозатягащ безключов партонник, реверс за смяна на посоката на въртене, електроника ..
49.00 лв.
Ударната бормашина Einhell RT-ID 65 има компактен дизайн и мощен мотор 650 W. Машината е предназначена за ежедневна употреба и работата с нея е приятна благодарение на малкото тегло и удобната ръкохватка. RT-ID 65 е с електроника за контрол на оборотите и LED-работна светлина за добра видимост при р..
89.00 лв.
Електрическа ударна бормашина Einhell TC-ID 1000 E е мощна и надеждна ударна бормашина от серията Classic на немската марка Einhell. Мощност: 1010 W. Възможност за избиране между две функции на работа - пробиване и ударно пробиване. Здравият патронник с метален ключ осигурява сигурно закрепване на р..
79.00 лв.
Електрическа ударна бормашина Einhell TC-ID 1000 KIT е сигурен и надежден инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност: 1010 W. Регулиране на оборотите от 0 – 3000 min-¹ и функция за промяна на посоката на въртене - реверс. Възможност за избиране на две функции при употреба - пробиване и ударно про..
90.00 лв.
Електрическа ударна бормашина Einhell TC-ID 650 E e подходящ инструмент за работа в дома, работилницата и гаража. Със своите функции за пробиване, ударно пробиване и завиване е полезен помощник в домашната работа. Разполага с мотор с мощност 650 W. Функция реверс, която позволява смяната на посоката..
57.00 лв.
Електрическа ударна бормашина Einhell TC-ID 720 Е е висококачествен и надежден инструмент част от Classic серията на немската марка. Мощност на мотора 720 W. Подходящ за работа в дома, работилницата и гаража. Подходящ е за извършване на различни дейности, като пробиване, ударно пробиване и завинтван..
70.00 лв.
Електрическа ударна бормашина Rider RD-ID36 е сигурен и надежден инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност: 850 W. Регулиране на оборотите от 0 – 3000 min-¹ и функция за промяна на посоката на въртене - реверс. Възможност за избиране на две функции при употреба - пробиване и ударно пробиване. Ра..
59.98 лв.
Електрическа ударна бормашина Wesco WS3173 с метален патронник е продукт подходящ за използване в домашни условия, както от любители така и от професионалисти. Разполага с функция за промяна на посоката на въртене - реверс и възможност за избиране на две функции при употреба - пробиване и ударно про..
39.90 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)