Меню
Количка

Аксесоари за верижни триони

Машината за точене на вериги Raider RD-CSS01 е компактна, издържлива и надеждна машина за прецизно заточване на вериги на моторни бензинови и електрически триони - резачки за дърва. Всички режещи зъби на веригата могат да бъдат заточени без повторно затягане, благодарение на въртящото и оборудвано с..
64.98 лв.
Грес Husqvarna 35 гр. за смазване на звездата на шината и лагера на водещото колело на моторни и електрически трион / резачки. Гресирането на лагера на звездочката на шината се извършва през отвора за гресиране, разположен в предния край на шината с помощта на специален такаламид за грес.  Пра..
9.30 лв.
Абразивен диск за за машина за точене на вериги модел Raider RD-CSS01. Характеристики на диска: Външен диаметър: Ø 100 mm Вътрешен диаметър: Ø 10 mm Дебелина на диска: 3.2 mm..
4.09 лв.
Дръжка за фиксиране на пили за заточване на вериги на моторни триони / резачки. Продукт на Husqvarna, подходящ за кръгли пили 4.0 - 4.5 мм и плоски пили 6 и 8 мм. Разполага с маркери за заточване под ъгъл 25 и 30 градуса, което осигурява правилно заточване на веригата...
5.20 лв.
Комбиниран ключ 13 - 19, с накрайник права отвертка, предназначен за развиване на свещта и гайките на капака на шината и веригата на верижни триони / резачки и гайките на ножа на моторни коси и храсторези. Подходящ за моторни триони Husqvarna, както и за всички останали марки и модели бензинови мот..
7.00 лв.
Комбинирана туба за гориво Husqvarna с две отделения за пренос на бензин и масло. Бензиновата туба разполага с ефективен протектор за препълване. Когато резервоара на машината е пълен, струята автоматично бива спряна и можете да вдигнете тубата без да разлеете гориво. Бензиновата и маслената туба ..
79.00 лв.
Комбинирана туба за гориво с две отделения за пренос на бензин и масло. Аналог на модела на Husqvarna (505698000). Бензиновата туба разполага с ефективен клапан за препълване. Когато резервоара на машината е пълен, струята автоматично бива спряна и можете да вдигнете тубата без да разлеете гориво. ..
51.00 лв.
Универсален комплект за заточване на вериги McCulloch Universal, 3/8''. Полезен сет от инструменти с помощта на който ще може да поддържате винаги в добро състояние веригата на Вашата бензинова или електрическа резачка. Различните видове вериги имат различен специфичен ъгъл на заточване на режещия з..
31.20 лв.
Универсален комплект за заточване на вериги McCulloch Universal, 325''. Полезен сет от инструменти с помощта на който ще може да поддържате винаги в добро състояние веригата на Вашата бензинова или електрическа резачка. Различните видове вериги имат различен специфичен ъгъл на заточване на режещия з..
31.20 лв.
Пластмасова мерителна чашка Stihl, 100 ml, предназначена за отмерване на двутактово масло за смесване с бензин / гориво. Разграфена скала в 5 степени - 20, 40, 60, 80, 100 ml. Използвайте чашката за измерване на необходимото количеството масло, което е описано в инструкциите за употреба на вашата д..
2.50 лв.
Обла пила Husqvarna Intensive Cut 4.0 mm за заточване на вериги на акумулаторни, електрически и бензинови верижни триони - резачки. С правилно заточена верига Вашата работа ще бъде по-лесна и по-безопасна. Изработени от висококачествена стомана и с нов подобрен дизайн за 20 % по-добри резултати и п..
7.40 лв.
Обла пила Husqvarna Intensive Cut 4.8 mm за заточване на вериги на моторни верижни триони - резачки. С правилно заточена верига Вашата работа ще бъде по-лесна и по-безопасна. Изработени от висококачествена стомана и с нов подобрен дизайн за 20 % по-добри резултати и по-дълъг живот. За да поддържате..
7.40 лв.
Обла пила Husqvarna Intensive Cut 5.5 mm за заточване на вериги на моторни верижни триони - резачки. С правилно заточена верига Вашата работа ще бъде по-лесна и по-безопасна. Изработени от висококачествена стомана и с нов подобрен дизайн за 20 % по-добри резултати и по-дълъг живот. За да поддържате..
7.30 лв.
Сак - чанта за моторен трион Husqvarna - 597418301. Създадена специално за съхранение и лесно транспортиране на Вашия верижен трион. Снабден с пластмасова ваничка на дъното за събиране на отцеденото масло. Допълнителни джобове за пили, резервни вериги и други принадлежности и външен джоб с велкро-за..
69.00 лв.
Свещ Husqvarna HQT-1 с къса резба 14 x 1.25 мм и капсолована глава, предназначена за двутактови двигатели на моторни триони, тримери, коси и храсторези. Подсигурява безпроблемната работа на вашите бензинови машини. Подходяща за всички видове двутактова градинска техника, използващи свещи със същите ..
6.50 лв.
Запалителна свещ NGK CMR6H с дълга резба M10, 1.00x12.7x16 мм, предназначена за двутактови двигатели на моторни триони - резачки. Подсигурява безпроблемната работа на вашите бензинови машини. Подходяща за употреба при всички видове двутактова градинска техника, използващи свещи със същите дължина и ..
13.70 лв.
Такаламит Husqvarna за смазване с грес на лагерите на звездочката на шините на верижните бензинови и електрически триони и иглените лагери на съединителя. Подходящ за всички марки и модели резачки. Такаламита се предлага без грес. Гресирането на лагера на звездочката на шината се извършва през отво..
22.00 лв.
Такаламит Raider за смазване - гресиране на лагерите на звездочката на шините на електрически и бензинови верижни моторни триони / резачки. Подходящ за всички марки и модели резачки. Вместимост 38.5 cm³. Такаламита се предлага зареден с високооборотна грес. Правилната поддръжка на шината на моторни..
11.69 лв.
Туба за пренос на бензин Oregon Обем: 5 литра Цвят: бяла Окомплектована с гъвкав чучур..
12.00 лв.
Шаблон Husqvarna за заточване на вериги на моторни верижни триони. Полезен инструмент с помощта на който ще може да поддържате винаги в добро състояние веригата на Вашата резачка. Различните видове вериги имат различен специфичен ъгъл на заточване на режещия зъб, който трудно би могъл да бъде спазен..
18.90 лв.
Шаблон Husqvarna за заточване на вериги на моторни верижни триони. Полезен инструмент с помощта на който ще може да поддържате винаги в добро състояние веригата на Вашата резачка. Различните видове вериги имат различен специфичен ъгъл на заточване на режещия зъб, който трудно би могъл да бъде спазен..
17.60 лв.
Сак / чанта за верижен трион Raider. Предназначена за транспорт и съхранение на електричеки или моторни триони. Изработена е от качествен непромокаем материа. Стандартни дръжки за носене в ръка и за през рамо. Затваряне с цип Подходящ за всички марки и модели електрически или бензинови верижни т..
14.98 лв.
Обла пила Raider 4.0 mm в комплект с дръжка и водач за заточване на веригата на акумулаторни, електрически и бензинови верижни триони - резачки. Използването на водача за пила спомага за постигането на максимално добри резултати при точене на веригата. Характеристики на пилата: Дебелина: 4.0 мм ..
5.78 лв.
Обла пила Raider 4.8 mm в комплект с дръжка и водач за заточване на веригата на акумулаторни, електрически и бензинови верижни триони - резачки. Използването на водача за пила спомага за постигането на максимално добри резултати при точене на веригата. Характеристики на пилата: Дебелина: 4.8 мм ..
5.78 лв.
Показва 1 до 24 от 25 (2 страници)