Меню
Количка

Електрически тримери и коси


Електрическа коса Raider RD-EBC02, 1200 W, с корда и нож, сгъваема
Безплатна доставка
Електрическа коса Raider RD-EBC02 е практичен инструмент, който може да се използва като тример, чрез употребата на тримерна глава с корда или като електрически храсторез чрез включения в комплекта нож за косене. Подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървет..
159.00 лв.
Електрическа коса Raider RD-EBC06, 1200 W, с корда и нож, сгъваема
Безплатна доставка
Електрическа коса Raider RD-EBC06 е практичен инструмент, който може да се използва като тример, чрез употребата на тримерна глава с корда или като електрически храсторез чрез включения в комплекта нож за косене. Подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дървет..
159.00 лв.
Електрически тример за косене на трева Raider RD-GT26 разполага с балансирано тегло и ергономична ръкохватка. Това прави възможно, бързото и чистото косене на тревата, при което се постигат идеални ръбове на тревните площи. Снабдена е с електродвигател с мощност от 300W, който предоставя максимални ..
44.98 лв.
Електрическа коса Raider RDP-EBC07, 1400 W, с корда и нож, сгъваема
Безплатна доставка
Електрическа коса Raider RDP-EBC07 е практичен инструмент, който може да се използва като тример, чрез употребата на тримерна глава с корда или като електрически храсторез чрез включения в комплекта нож за косене. Подходяща за косене на тревни площи покрити със заплетени гъсталаци, места около дърве..
199.00 лв.
Електрически тример Raider RD-GT11Q разполага с балансирано тегло и ергономична ръкохватка. Това прави възможно, бързото и чистото косене на тревата, при което се постигат идеални ръбове на тревните площи. Снабдена е с електродвигател с мощност от 350W, който предоставя максимални обороти на работа ..
56.98 лв.
Електрическа косачка / тример Raider RD-GT21 разполага с балансирано тегло и ергономична ръкохватка. Това прави възможно, бързото и чистото косене на тревата, при което се постигат идеални ръбове на тревните площи. Снабдена е с електродвигател с мощност от 600W, който предоставя максимални обороти н..
89.98 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)