Меню
Количка

Бензинови косачки


Бензинова самоходна косачка Raider RD-GLM01S е надеждна и мощна градинска моторна косачка за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Снабдена с двигател с обем 127 cm³ и мощност 2.0 kW, удобна сгъваема дръжка, функция за регулиране на височината на косене от 20 mm до 75 mm и кош ..
429.00 лв.
Бензинова самоходна косачка Raider RD-GLM07 е надеждна и мощна градинска моторна косачка за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Снабдена с двигател с обем 125 cm³ и мощност 2.0 kW, удобна сгъваема дръжка, големи колела, подходящи за минаване през неравности, функция за регули..
499.00 лв.
Бензинова самоходна косачка Raider RD-GLM08 е надеждна и мощна градинска моторна косачка за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Снабдена с двигател с обем 144 cm³ и мощност 2.5 kW, удобна сгъваема дръжка, функция за регулиране на височината на косене в 7 степени от 30 mm до 8..
649.00 лв.
Бензинова косачка Einhell GC-PM 40 S-P e ефективна и надеждна, самоходна косачка, предназначена за косене и поддържане на тревни площи. Разполага с мощен OHV, едноцилиндров, четиритактов двигател с въздушно охлаждане на немската марка Einhell, който осигурява достатъчно мощност за косене на обработе..
399.00 лв.
Бензинова косачка Einhell GC-PM 46/3 S e ефективна и надеждна, моторна самоходна косачка, която е неотменим помощник при косенето и поддръжката на тревни площи. Оборудвана с мощен, едноцилиндров, четиритактов двигател с въздушно охлаждане, осигуряващ висока ефективност при употреба. Обем на двигател..
459.00 лв.
Бензинова градинска косачка Husqvarna LC 140P е лесна за работа, подходяща за градини с по-малка площ. Оборудвана със здрав стоманен корпус, надежден и лесен за стартиране двигател, удобна ръкохватка, система за централно регулиране на височината и лагеруващи колела. Разполага още: Централно регули..
711.00 лв.
Бензинова косачка Husqvarna LC 151 е мощна и надеждна моторна градинска косачка със здрав стоманен корпус и регулируема ръкохватка. Снабдена е с мощен и лесен за стартиране бензинов четиритактов двигател Husqvarna HS 166A с обем 166 cm³ и мощност 3.8 к.с. / 2.7 kW. Ширината на косене е 51 см, а висо..
947.00 лв.
Бензинова косачка Husqvarna LC 140SP е лесна и удобна за работа моторна самоходна косачка за трева. Оборудвана със здрав стоманен корпус, надежден и лесен за стартиране двигател, удобна регулираща се ръкохватка, система за централно регулиране на височината на косене и лагеруващи колела. Снабдена е ..
805.00 лв.
Бензинова самоходна косачка Husqvarna LC 151S е здрава и надеждна моторна градинска косачка с голям капацитет и три опций на косене – събиране в кош, косене с BioClip ® (мулчиране) или косене чрез странично изхвърляне. Снабдена с мощен и лесен за стартиране бензинов четиритактов двигател Husqvarna H..
1,182.00 лв.
Бензинова самоходна косачка Husqvarna LC 247S е здрава и надеждна моторна градинска косачка за трева с двигател Briggs and Stratton, централно регулиране на височината на косене, ергономични ръкохватки с мек захват и самоходна функция. Аксесоара за косене, чрез мулчиране не е включен е комплекта и ..
926.00 лв.
Бензинова самоходна косачка Husqvarna LC 253S е здрава и надеждна моторна градинска косачка за трева с двигател Briggs and Stratton, централно регулиране на височината на косене, ергономични ръкохватки с мек захват и самоходна функция. Снабдена с устойчив на корозия композитен корпус, алуминиеви кол..
1,032.00 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)