Меню
Количка

Пистолети за горещ въздух


Пистолет за горещ въздух Raider RD-HG14, 2000 W, аксесоари
-14 %
Пистолет за горещ въздух Raider RD-HG14 практичен инструмент с удобна и компкатна конструкция. Снабден с електронагревател с мощност от 2000 W. Включени спомагащи накрайници и аксесоари в комплкта. Подходящ за: Равномерно нагряване на пластмасови предмети Премахване на стари бои и лакови покрития ..
29.99 лв. 34.98 лв.
Пистолет за горещ въздух Raider RD-HG17 практичен инструмент с удобна и компкатна конструкция. Снабден с електронагревател с мощност от 2000 W. Подходящ за: Равномерно нагряване на пластмасови предмети Премахване на стари бои и лакови покрития Улеснява отлепянето на стари подови настилки Ускоря..
29.98 лв.
Пистолет за горещ въздух Raider RD-HG18 практичен инструмент с удобна и компкатна конструкция. Снабден с електронагревател с мощност от 2000 W. Разполага с практичен куфар за транспорт и съхранение и включени спомагащи накрайници и аксесоари в комплкта. Подходящ за: Равномерно нагряване на пластмас..
39.98 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 100 е лек и удобен за работа инструмент, предназначен предимно за любители. Оборудван с две температури на работа и две стойности на въздушния поток. Подходящ за извършване на широк спектър от задачи. Инструментът разполага с ергономично оформена дръжка за перфе..
49.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 300 е надежден инструмент с мощност 1600 W, лек и удобен за работа, предназначен предимно за любители. Оборудван с две температури на работа и две стойности на въздушния поток. Подходящ за извършване на широк спектър от задачи. Инструментът разполага с ергономич..
57.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 500 е мощен и надежден инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби, освежаване на избледняла ..
105.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750 Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750
Безплатна доставка
Пистолет за горещ въздух Wagner Furno 750 е мощен и надежден професионален инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби, освежаване ..
159.00 лв.
Пистолет за горещ въздух WESCO WS6427 е удобен и надежден инструмент с мощност 2000 W и регулираща се температура в три степени от 40 до 550 °C. Разполага с гумираното защитно покритие, предпазващо корпуса от нараняване. Пистолетът е снабден със система за автоматично изключване на нагрява..
51.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Black & Decker KX 1650 e лек, удобен и устойчив инструмент за професионално използване с мощност 1750 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отливане/ формиране на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмас..
49.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Einhell TC-HA 2000/1 е мощен и надежден инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби и много други. Разпола..
39.90 лв.
Пистолет за горещ въздух Einhell TE-HA 2000 E - е мощен и надежден инструмент, част от EXPERT серията инструменти на немската марка Einhell. Mощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размр..
109.90 лв.
Пистолет за горещ въздух Einhell TH-HA 2000/1 е мощен и надежден инструмент с мощност 2000 W, подходящ за множество различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби и много..
49.90 лв.
Акумулаторен пистолет за горещ въздух Raider RDP-SHG20 практичен и удобен инструмент с гумени вложки на ергономичната ръкохватка, които са предвидени за по-удобен захват. Разполага с двигател разположен перпендикулярно на основния въздухопоток, което предпазва уреда от прегряване. Подходящ за: Рав..
69.98 лв.
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)