Меню
Количка

Пистолети за топъл силикон

Пистолет за топъл силикон Metabo KE 3000 е компактен и лек пистолет за горещо лепене, намиращ широко приложение в дома и работилницата. Снабден със система за прецизно дозиране чрез механично подаване на лепилото. Постигане на оптимална работа чрез PTC-нагревател за постоянна температура. Телена с..
89.00 лв.
Пистолет за топъл силикон Raider RD-GLG06 е компактен и лек пистолет за горещо лепене, намиращ широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почт..
14.98 лв.
Акумулаторен пистолет за топло лепене Raider RDP-SGLG20 Solo е част от акумулаторните инструменти Raider Pro R20, характеризиращи се с висока производителност и подобрена функционалност. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва ма..
56.98 лв.
Пистолет за топъл силикон Raider RD-GLG03 е компактен и лек пистолет за горещо лепене, намиращ широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почт..
8.98 лв.
Пистолет за топъл силикон Raider RD-GLG04 е компактен и лек пистолет за горещо лепене, намиращ широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почт..
12.98 лв.
Пистолет за топъл силикон Raider RD-GLG07 е компактен и лек пистолет за горещо лепене, намиращ широко приложение в дома и работилницата. Влиза в работен режим след 15 секунди на нагряване. Изключително удобен за работа в тесни пространства, заради компактната си конструкция.Подходящ за работа с почт..
24.98 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)