Меню
Количка

Ъглошлайфи


Ъглошлайф Raider RD-AG34 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, специално разработени входни отвори за въздух, допринасящи оптималното охлаждане на мотора и здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и  Ма..
54.98 лв.
Ъглошлайф Raider RD-AG66 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и ергономичен корпус за максимално удобство при рязане и шлайфане. Максимален размер на диска с монтира..
52.98 лв.
Ъглошлайф WESCO WS4740 е с две позиции на дръжката и блокировка на вала. Гумирано защитно покритие от материал, патентован от POZITEC наречен Soft Touch (меко докосване), който предпазва корпуса от нараняване. Характеристики: Мощност: 750 W Обороти: 11 000 об./мин. Диаметър на диска с предпазит..
54.90 лв.
Ъглошлайф Bavaria BAG 115/1 e лек и компактен инструмент за лесно и безопасно рязане и шлифоване. Подходящ за най-разнообразни работи на рязане и шлайфане. Мощност: 500 W. Максимален размер на диска с монтиран предпазител: 115 mm. Разполага с допълнителна ръкохватка и ключ за смяна на диска...
35.00 лв.
Ъглошлайф Bavaria BAG 125/1 е мощен и компактен хоби ъглошлайф, предназначен за рязане и шлифоване на различни видове материали. Моделът се отличава съз здрав метален корпус на редуктора, заключващ бутон за оста и предпазител на диска. Мощност: 860 W. Максимален размер на диска с монтиран предпазите..
49.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TC-AG 115 е лек и удобен инструмент, който осигурява отлични резултати при рязане и шлайфане. Мощност 500 W. Максимален размер на диска с монтиран предпазител 115 mm. Инструментът има предпазител на диска, който осигурява висока безопасност по време на работа. Блокирането на шпинде..
47.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TC - AG 125 е мощен и надежден инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност 850 W, размер на диска 125 mm, подходящ за различни дейности, като шлифоване, рязане и работа в градината или дома. Инструментът е снабден с предпазител, осигуряващ безопасност при работа. Разполага с плос..
69.90 лв.
Ъглошлайф Einhell TC-AG 125 KIT е мощен и сигурен инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност 850 W, размер на диска 125 mm, подходящ за различни дейности, като шлифоване, рязане, работа в градината, гаража или дома. Инструментът разполага с предпазител на диска, осигуряващ безопасността при работ..
65.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TE-AG 115 е част от серията EXPERT на немската марка и се отличава като инструмент за експерти и клиенти с взискателни изисквания свързани с рязане и шлайфане на груби работни места навсякъде в дома, работилницата и гаража. Мощност 750 W. Максимален размер на диска с монтиран предп..
67.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TE-AG 125 CE е част от серията EXPERT на немската марка и се отличава като висококачествен, мощен инструмент за експерти и клиенти с високи изисквания, чиято силна страна се изразява в широк спектър от рязане и шлайфане на груби работни места навсякъде в дома, работилницата и гараж..
89.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TE-AG 125/750 - 750W, 125 мм е висококачествен инструмент за хора с високи изисквания. Част е от червената EXPERT серия на немската марка. Подходящ за извършването на широк спектър от дейности в дома, работилницата и гаража. Електромотора е с мощност 750 W. Размер на диска с постав..
72.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TE-AG 125/750 Kit е мощен и надежден инструмент подходящ за полупрофесионална употреба. Мощност 750 W, подходящ за различни дейности, като шлифоване, рязане и груба работа в градината или дома. Част от EXPERT серията на немската марка Einhell. Максимален диаметър на диска с монтира..
89.00 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)