Меню
Количка

Ъглошлайфи


Електрически ъглошлайф Raider RD-AG10T е надежден инструмент, снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост. Максимален размер на диска с монтиран предпазител 180 mm. Моделът RD-AG10T разполага с: Допълнителната ръкохватка, която осигурява стабилен и здрав захват по време на работа Зд..
119.98 лв.
Ъглошлайф Raider RD-AG34 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, специално разработени входни отвори за въздух, допринасящи оптималното охлаждане на мотора и здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и  Ма..
59.98 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RD-AG36 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и ергономична ръкохватка за максимално удобство при рязане и шлайфане. Максимален размер н..
69.98 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RD-AG44T е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и ергономична ръкохватка за максимално удобство при рязане и шлайфане. Максимален размер ..
75.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RD-AG51 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и ергономична ръкохватка за максимално удобство при рязане и шлайфане. Максимален размер н..
72.98 лв.
Ъглошлайф Raider RD-AG54 е надежден инструмент подходящ за рязане, шлайфане или полиране. Снабден с качествен електрически двигател с мощност 1200 W и висока термоустойчивост, постигната чрез специално разработени входни отвори за въздух, допринасящи оптималното охлаждане на мотора. Здрави и надеждн..
99.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RD-AG60 e мощен и практичен инструмент , подгодящ за рязане, шлайфане или полиране. Разполага с: Качествен двигател с висока термоустойчивост Ергономична ръкохватка Здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда Специално р..
62.98 лв.
Ъглошлайф Raider RD-AG66 е надежден инструмент снабден с качествен електромотор с висока термоустойчивост, здрави и надеждни зъбни предавки, които осигуряват по-дълъг експлоатационен срок на уреда и ергономичен корпус за максимално удобство при рязане и шлайфане. Максимален размер на диска с монтира..
54.98 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDI-AG56 e част от серията професионални инструменти Raider Industrial, характеризираща се с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на ст..
94.98 лв.
Ъглошлайф Raider RDI-AG57, Industrial, 1400 W, 125 mm
Безплатна доставка
Електрически ъглошлайф Raider RDI-AG57, част от серията професионални инструменти Raider Industrial, характеризираща се с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на стр..
169.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDI-AG58, част от серията професионални инструменти Raider Industrial, характеризираща се с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на стр..
149.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDI-AG59, част от серията професионални инструменти Raider Industrial, характеризираща се с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така ..
119.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG21Z е част от от серията инструменти Raider Pro, характеризиращи се с висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на широкоспектърното си приложение, намират огромна популярност не само сред домашните майстори, но ..
99.98 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG42 Pro Black Edition е част от юбилейната серия посветена на 20- годишнината от основаването на бранда. Серията се отличава с отличен дизайн и перфектно качество, като гамата от предлаганите машини, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изи..
66.98 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG62 Pro Black Edition е част от юбилейната серия посветена на 20-годишнината от основаването на бранда. Серията се отличава с отличен дизайн и перфектно качество, като гамата от предлаганите машини, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимо..
77.88 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG63 Pro Black Edition е част от юбилейната серия посветена на 20- годишнината от основаването на бранда. Серията се отличава с отличен дизайн и перфектно качество, като гамата от предлаганите машини, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изи..
119.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG64 Pro Black Edition е част от юбилейната серия посветена на 20-годишнината от основаването на бранда. Серията се отличава с отличен дизайн и перфектно качество, като гамата от предлаганите машини, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост..
139.00 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG67 е част от от серията инструменти Raider Pro, характеризиращи се с висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на широкоспектърното си приложение, намират огромна популярност не само сред домашните майстори, но и в профе..
84.90 лв.
Електрически ъглошлайф Raider RDP-AG68 е надежден инструмент, част от серията серията Raider Pro. Снабден с качествен електромотор с мощност 710 W, бутон за блокировка на вала, което улеснява монтажа и демонтажа на диска и допълнителната ръкохватка, която осигурява стабилен и здрав захват по вр..
62.98 лв.
Ъглошлайф WESCO WS4740 е с две позиции на дръжката и блокировка на вала. Гумирано защитно покритие от материал, патентован от POZITEC наречен Soft Touch (меко докосване), който предпазва корпуса от нараняване. Характеристики: Мощност: 750 W Обороти: 11 000 об./мин. Диаметър на диска с предпазит..
61.99 лв.
Ъглошлайф Einhell TC-AG 115 е лек и удобен инструмент, който осигурява отлични резултати при рязане и шлайфане. Мощност 500 W. Максимален размер на диска с монтиран предпазител 115 mm. Инструментът има предпазител на диска, който осигурява висока безопасност по време на работа. Блокирането на шпинде..
65.00 лв.
Ъглошлайф Einhell TC-AG 125 KIT е мощен и сигурен инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност 850 W, размер на диска 125 mm, подходящ за различни дейности, като шлифоване, рязане, работа в градината, гаража или дома. Инструментът разполага с предпазител на диска, осигуряващ безопасността при работ..
72.99 лв.
Ъглошлайф Einhell TC - AG 125 е мощен и надежден инструмент, лек и удобен за употреба. Мощност 850 W, размер на диска 125 mm, подходящ за различни дейности, като шлифоване, рязане и работа в градината или дома. Инструментът е снабден с предпазител, осигуряващ безопасност при работа. Разполага с плос..
74.99 лв.
Ъглошлайф Einhell TE-AG 115 е част от серията EXPERT на немската марка и се отличава като инструмент за експерти и клиенти с взискателни изисквания свързани с рязане и шлайфане на груби работни места навсякъде в дома, работилницата и гаража. Мощност 750 W. Максимален размер на диска с монтиран предп..
79.90 лв.
Показва 1 до 24 от 30 (2 страници)