Меню
Количка

Начини на плащане

1. Плащане в брой при доставката

При избран начин на плащане „Плащане при доставка”, заплащането се извършва в момента на доставката, като сумата се заплаща на куриера, извършващ доставката, след проверка на получената стока. Клиентите заплаща на куриера пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, заедно с цената за доставка, освен в случаите, когато е упоменато, че стоките се предлагат с безплатна доставка от VOE.bg.

2. Плащане по банков път

При избран начин на плащане „По банков път”, стойността на потвърдената поръчка се заплаща по банкова сметка на VOE.bg. Заплащането на стойността на поръчката се извършва само след потвърждение от VOE.bg за възможността за нейното изпълнение. След потвърждение от наша страна, ще изпратим проформа фактура на посочения от Вас в заявката имейл адрес.

Като основание за плащане посочете номера на поръчката, който сте получили на Вашият имейл.

Получател: ВОЕ ТРEЙД ЕООД

Банка: ОББ АД

IBAN: BG21UBBS80021083109640

BIC: UBBSBGSF

Поръчаните стоки се изпращат след получаване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента на имейл info@voe.bg.

Ако в срок от 5 работни дни след потвърждаване на поръчката, сумата по същата не постъпи в предоставената банкова сметка, поръчката ще бъде автоматично анулирана.