Меню
Количка

Аксесоари и консумативи за компресори


Влагоуловител Raider RD-AF01 за пневматична система / компресор 0.5 - 10 bar, 1/4". Филтърът осигурява оптимална работа и защита, като отделя вода под формата на конденз от сгъстения въздух. Съвместим с всеки пневматичен инструмент с работно налягане по-малко от 10 bar. Характеристики: Работно н..
9.29 лв.
Манометър за компресор 0-12 bar, 1/4". Изключително удобен за монтаж поради малкият си размер. Позволява правилно и точно измерване на работното налягане, нужно за правилното функциониране на инструментите и машините. Монтирането на манометъра трябва да е в изправено положение. Характеристики: Р..
6.98 лв.
Омаслител Raider RD-AO01 за пневматична система компресор 0.5 - 10 bar, 1/4". Спомага за дългосрочна и безпроблемна експлоатация на пневматичните инструменти. Монтира се непосредствено преди инструмента. Използва се в когато няма налична пневмоподготвяща група. Подходящ за компресори с работно на..
8.89 лв.
Пневмоподготвяща група Raider RD-AF02 за пневматична система / компресор 0.5 - 10 bar, 1/4". Предназначена за поддържане на постоянно работно налягане.. Идеален за инструменти изискващи смазване. Подходящ за компресори с работно налягане до 10 bar. Характеристики: Работно налягане: 0.5 - 10 bar..
58.49 лв.
Редуцир вентил с манометър Raider за пневматична система / компресор 0-10 bar, 1/4", F. Предназнаен за монтаж към пневмогрупа, или там където е необходимо да се регулира налягането на изходящия въздух. Подходящ за компресори с дебит от 150 l/min до 600 l/min и работно налягане до 10 bar. Характер..
15.19 лв.
Комплект пневматични накрайници Raider QC01 за бърза връзка на компресор 1/4", 5 бр. С помощта на накрайниците за бърза връзка, се осигурява устойчив и сигурен преход, на всеки един етап от пневматичната система. Изработен от стомана с никелово покритие и защита от корозия. Лесен монтаж и дългосро..
8.75 лв.
Метален накрайник с щуцер за помпане на гуми. Предназначен за маркуч с диаметър от Ø 6 mm...
2.89 лв.
Пневматичен накрайник за бърза връзка на компресор 1/2", M. С помощта на пневматичните накрайниците Raider, се осигурява устойчив и сигурен преход, на всеки един етап от пневматичната система. Изработен от стомана с никелово покритие и защита от корозия. Лесен монтаж и дългосрочна експлоатация. П..
7.58 лв.
Пневматичен накрайник Raider QC02 за бърза връзка на компресор 1/4", F. С помощта на пневматичните накрайниците Raider, се осигурява устойчив и сигурен преход, на всеки един етап от пневматичната система. Изработен от стомана с никелово покритие и защита от корозия. Лесен монтаж и дългосрочна експ..
6.38 лв.
Пневматичен накрайник Raider QC03 за бърза връзка на компресор 1/4", F. С помощта на пневматичните накрайниците се осигурява устойчив и сигурен преход, на всеки един етап от пневматичната система. Изработен от стомана с никелово покритие и защита от корозия. Лесен монтаж и дългосрочна експлоатация..
1.69 лв.
Пневматичен накрайник Raider QC04 за бърза връзка на компресор 1/4", M. С помощта на пневматичните накрайниците се осигурява устойчив и сигурен преход, на всеки един етап от пневматичната система. Изработен от стомана с никелово покритие и защита от корозия. Лесен монтаж и дългосрочна експлоатация..
6.38 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)