Меню
Количка

Black & Decker

Прахосмукачката за пепел Black & Decker модел BXVC20MDE с мощност: 900 W, HEPA филтър и вместимост на контейнера: 18 литра. Снабдена е с тих двигател с двойна изолация, здрав стоманен корпус и и гъвкав маркуч с диаметър 40 мм, завършващ с алуминиев накрайник. Предназначена за почистване студен..
89.00 лв.
Прахосмукачката за пепел Black & Decker модел BXVC20TPE с мощност: 900 W, HEPA филтър и вместимост на контейнера 18 литра. Снабдена е с тих двигател с двойна изолация, здрав стоманен корпус и гъвкав маркуч с диаметър 40 мм, завършващ с алуминиев накрайник. Предназначена за изсмукване на студе..
99.90 лв.
Пистолет за горещ въздух Black & Decker KX 1650 e лек, удобен и устойчив инструмент за професионално използване с мощност 1750 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отливане/ формиране на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмас..
49.00 лв.
Предпазна торба за HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Black & Decker BXVC20MDE и BXVC20TPE. Предназначена за предпазване на хепа филтъра от натрупване на пепел, като същевременно улеснява почистването му. Подходяща за повечето марки и модели прахосмукачки за пепел за почистване на печки, барб..
10.90 лв.
HEPA филтър за прахосмукачки за пепел Black & Decker модели BXVC20MDE и BXVC20TPE. Резервен хепа филтър за прахосмукачки за пепел за почистване на печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Размер на филтъра: Диаметър на вътрешния отвор: Ø 111 mm Външен диаметър: Ø 13..
28.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)