Меню
Количка

Einhell

Бензинова косачка Einhell GC-PM 40 S-P e ефективна и надеждна, самоходна косачка, предназначена за косене и поддържане на тревни площи. Разполага с мощен OHV, едноцилиндров, четиритактов двигател с въздушно охлаждане на немската марка Einhell, който осигурява достатъчно мощност за косене на обработе..
399.00 лв.
Бензинова косачка Einhell GC-PM 46/3 S e ефективна и надеждна, моторна самоходна косачка, която е неотменим помощник при косенето и поддръжката на тревни площи. Оборудвана с мощен, едноцилиндров, четиритактов двигател с въздушно охлаждане, осигуряващ висока ефективност при употреба. Обем на двигател..
459.00 лв.
Електрическа косачка Einhell GC-EM 1030 е с висококачествен и много мощен инструмент за всеки амбициозен любител градинар, отговарящ и на най-високите очаквания на косене по-малки тревни площи. Неговият мощен 1000-ватов Carbon Power Motor осигурява отлични резултати при косене дори в гъста растителн..
119.00 лв.
Електрическа фреза Einhell GC-RT 1440 M е надежден, лесен и удобен градински инструмент, предназначен за обработване както на малки, така и на големи площи от градината. Мощност: 1400 W и работна ширина: 40 см. Оборудван с предпазен прекъсвач, който блокира остриетата при пускане на ръкохватката, ка..
259.00 лв.
Електрическа фреза Einhell GC-RT 7530 е надежден, лек и удобен за употреба градински инструмент, подходящ за обработка на малки площи. Мощност: 750 W. Работна ширина: 30 см. Оборудван е с предпазен прекъсвач, който блокира остриетата при пускане на ръкохватката, като по този начин повишава безопасно..
179.00 лв.
Електрически трион Einhell GH - EC 1835 е мощен, удобен и надежден инструмент за домашна употреба, подходящ за извършване на различни дейности като: рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на дърветата. Снабден с електрически мотор с мощност: 1800 W. Дължина на шината 35 см. Шината и веригата..
149.00 лв.
Електрически трион Einhell GH-EC 2040 е мощен, удобен и надежден инструмент за домашна употреба, подходящ за рязане на дърва за огрев, поддръжка и оформяне на дървета, както и за ефективен помощник в домашни работилници. Шината и веригата в комплекта са с марката OREGON, отличаваща се с високо качес..
159.00 лв.
Зaрядно устройство за акумулатори с микропроцесорно управление Einhell CЕ-BC 4 M. Универсално зарядно с многостепенен цикъл на зареждане, автоматично контролиран и регулиран от микропроцесор. Подходящо за за гел, AGM и оловни акумулатори с напрежение 12 V и капацитет от 3 до 120 Ah. Снабдено с LCD д..
69.90 лв.
Бензинова мотофреза Einhell GC-MT 3036 е практичен, мощен, високоефективен градински инструмент за обработка на градината. Оборудван с едноцилиндров, четиритактов двигател с обем 139 cм³ и колянов вал с двустранни лагери, който осигурява висока производителност и лесна употреба. Мощност: 3,0 kW..
450.00 лв.
Бензинова мотофреза Einhell GC-MT 3036 LD е практичен, мощен и надежден градински инструмент за обработка на градината, с висока прецизност при работа. Оборудван е с едноцилиндров, четиритактов двигател с обем 139 cм³ и колянов вал с двустранни лагери, който осигурява висока производителност и ..
589.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Einhell TC-HA 2000/1 е мощен и надежден инструмент с мощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размразяване на тръби, монтаж на пластмасови тръби и много други. Разпола..
35.00 лв.
Пистолет за горещ въздух Einhell TE-HA 2000 E - е мощен и надежден инструмент, част от EXPERT серията инструменти на немската марка Einhell. Mощност 2000 W, подходящ за различни дейности, като премахване на боя или лакове, залепване, отстраняване или закрепване на пластмаса, нагряване или размр..
99.00 лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)