Меню
Количка

Боркорони

Боркорона за бетон с диаметър от ø130mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диа..
45.00 лв.
Боркорона за бетон с диаметър от ø30mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диам..
8.75 лв.
Боркорона за бетон с диаметър от ø35mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диам..
9.89 лв.
Боркорона за бетон с диаметър от ø45mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диам..
11.29 лв.
Боркорона за бетон с диаметър от ø65mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диам..
15.19 лв.
Боркорона за бетон с диаметър от ø85mm и водач SDS-plus. Подходяща за пробиване на бетон и тухли. Дълъг експлоатационен живот, благодарение на тяло от закалена стомана, както и идеално разположени и устойчиви на износване волфрам-карбидни зъби. Характеристики: Предназначение: тухли и бетон Диам..
22.19 лв.
Водач / удължител за боркорона SDS-max, 500 mm. Изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и надеждност. Характеристики: Тип захват: SDS-max Дължина на адаптора: 50 cm..
17.49 лв.
Водач / удължител за боркорона Raider тип SDS-Plus, 170 mm. Изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и надеждност. Характеристики: Тип захват: SDS-Plus Дължина на адаптора: 17 cm..
8.19 лв.
Водач / удължител за боркорона Raider тип SDS-Plus, 300 mm. Изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и надеждност. Характеристики: Тип захват: SDS-Plus Дължина на адаптора: 30 cm..
11.98 лв.
Водач / удължител за боркорона Raider тип SDS-Plus, 300 mm. Изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и надеждност. Характеристики: Тип захват: SDS-Plus Дължина на адаптора: 50 cm..
15.19 лв.
Регулируема боркорона Raider за бормашина или винтоверт. Използва се за различни видове дърво, фурнири, гипсокартон. Подходяща за пробиване на отвори в масивна дървесина и пластмасови плоскости с диаметър до ø120mm. При пробиване с бормашина не се препоръчва оборотите да надвишават 1000 в минута...
12.79 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)