Меню
Количка

Маркучи за въздух

Маркуч за компресор с бързи връзки Raider RD-CH01, Ø 6.5 mm, 10 m, 1/4". Изключително лек, гъвкав и удобен за употреба спирален шлаух. Изработен от полиуретан. Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. Намира широко приложение в индустрията, ..
28.04 лв.
Маркуч за компресор с бързи връзки Raider RD-CH02, Ø 6.5 mm, 20 m, 1/4". Подходящ шлаух за захранване на всички видове пневматични инструменти. Лесен за навиване. Изработен от поливинилхлорид (PVC). Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. ..
70.19 лв.
Маркуч за компресор с бързи връзки Raider RD-CH03, Ø 6.5 mm, 5 m, 1/4". Изключително лек, гъвкав и удобен за употреба спирален шлаух. Изработен от полиуретан. Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. Намира широко приложение в индустрията, а..
16.39 лв.
Маркуч за компресор с бързи връзки Raider, Ø 10 mm, 15 m, 1/4". Изключително лек, гъвкав и удобен за употреба спирален шлаух. Изработен от полиуретан. Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. Намира широко приложение в индустрията, автосерви..
70.19 лв.
Маркуч за компресор с бързи връзки Raider, Ø 8 mm, 15 m, 1/4". Изключително лек, гъвкав и удобен за употреба спирален шлаух. Изработен от полиуретан. Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. Намира широко приложение в индустрията, автосервиз..
58.49 лв.
Маркуч за компресор с бързи връзки Metabo, Ø 6 mm, 7.5 m. Изключително лек, гъвкав и удобен за употреба спирален шлаух. Изработен от полиамид. Оборудван с бързи връзки с пружини, които не позволяват прегъване на маркуча по време на работа. Характеристики: Дължина на маркуча: 7.5 m Вътрешен диам..
99.50 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)