Меню
Количка

Gadget

Скоба за сегменти Gadget, част от широка продуктова гама от хоби инструменти на марката. Разполага със здрава и качествена конструкция със стоманени стягащи ленти. Използва се при монтаж на бутални сегменти в цилиндрите на двигателите при повечето автомобили. Характеристики: Диаметър на обхвата н..
9.79 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени са от висококачествена кована и термообработена стомана. Предназначени за свиване на пружината при монтаж или демонтаж на амортисьори на автомобили. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите. Характеристики: Брой скоби..
31.88 лв.
Метален такер Gadget 4 - 14 mm e част от серията хоби ръчни инструменти Gadget. Разполага с подсилено тяло и ергономична гумена дръжка...
12.64 лв.
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Комплект инструменти 94 части на "Gadget" се характеризира с:Изработка от висококачествена хром-ванадиева стоманаАнтикорозионно покритиеУдобен куфар за съхр..
115.49 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)