Меню
Количка

Аксесоари за коси и храсторези


Комбиниран ключ 13 - 19, с накрайник права отвертка, предназначен за развиване на свещта и гайките на капака на шината и веригата на верижни триони / резачки и гайките на ножа на моторни коси и храсторези. Подходящ за моторни триони Husqvarna, както и за всички останали марки и модели бензинови мот..
7.00 лв.
Комбинирана туба за гориво Husqvarna с две отделения за пренос на бензин и масло. Бензиновата туба разполага с ефективен протектор за препълване. Когато резервоара на машината е пълен, струята автоматично бива спряна и можете да вдигнете тубата без да разлеете гориво. Бензиновата и маслената туба ..
79.00 лв.
Комбинирана туба за гориво с две отделения за пренос на бензин и масло. Аналог на модела на Husqvarna (505698000). Бензиновата туба разполага с ефективен клапан за препълване. Когато резервоара на машината е пълен, струята автоматично бива спряна и можете да вдигнете тубата без да разлеете гориво. ..
51.00 лв.
Пластмасова мерителна чашка Stihl, 100 ml, предназначена за отмерване на двутактово масло за смесване с бензин / гориво. Разграфена скала в 5 степени - 20, 40, 60, 80, 100 ml. Използвайте чашката за измерване на необходимото количеството масло, което е описано в инструкциите за употреба на вашата д..
2.50 лв.
Предпазен щит с метална мрежа и козирка Top Strong, предназначен за защита на лицето и очите при косене на трева или рязане на храсти, клони и дървета. Козирката е изработена от PVC материал с висока плътност, а защитния екран на шлема от метална мрежа...
11.90 лв.
Предпазна каска с мрежа и антифони Raider RD Лека и удобна каска с еластични уплътнения и отвори за проветряване в горната част в комбинация с предпазната мрежа ви дават удобство и сигурност при работа. Каската е снабдена също и с козирка против заслепяване. Антифоните са с тясна форма и заглушават..
49.98 лв.
Свещ Husqvarna HQT-1 с къса резба 14 x 1.25 мм и капсолована глава, предназначена за двутактови двигатели на моторни триони, тримери, коси и храсторези. Подсигурява безпроблемната работа на вашите бензинови машини. Подходяща за всички видове двутактова градинска техника, използващи свещи със същите ..
6.50 лв.
Туба за пренос на бензин Oregon Обем: 5 литра Цвят: бяла Окомплектована с гъвкав чучур..
12.00 лв.
Универсален самар за моторна коса с широки и меки колани, червен с логото на Raider. Подходящ за почти всички марки и модели бензинови моторни коси и храсторези.Лесен и удобен за употреба и поставяне. Осигурява голяма свобода на движенията, благодарение на свободно висящата бедрена подложка...
10.49 лв.
Универсален самар Premium за бензинов тример, моторна коса или храсторез. Предназначен за по-удобна, лека и продължителна работа при косене с бензинова коса. Снабден със силиконови презрамки с мек протектор, "клик" заключалка. Лесен и удобен за употреба и поставяне. Осигурява голяма свобода на дв..
14.60 лв.
Универсален самар, подходящ за почти всички марки и модели бензинови моторни коси и храсторези. Лесен и удобен за поставяне. Осигурява голяма свобода на движенията, благодарение на свободно висящата бедрена рамка...
15.19 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)