Меню
Количка

Корди за косене


Корда за косене Raider, квадратна 1.3 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 1.3 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на кор..
1.49 лв.
Корда за косене Raider, квадратн 1.65 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 1.65 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на ко..
2.09 лв.
Корда за косене Raider, квадратна 2.4 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 2.4 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на кор..
3.49 лв.
Корда за косене Raider, квадратн 3.0 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 3.0 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на корд..
5.39 лв.
Корда за косене Raider, квадратна 2.4 mm х 15 m, е двукомпонентна корда с обвивка, изработена от износоустойчив материал, запазващ еластичността си дълго време с вградена в средата метална нишка. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. 40% по-ефективна от обикновена кор..
4.98 лв.
Корда за косене Raider, кръгла 1.3 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 1.3 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на кордат..
1.45 лв.
Корда за косене Raider, кръгла 1.65 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 1.3 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на корда..
1.99 лв.
Корда за косене Raider, кръгла 2.4 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 2.4 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на кордат..
3.19 лв.
Корда за косене Raider, кръгла 3.0 mm х 15 m, изработена от висококачествен полиамид. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Предназначена за косене на трева с тример и моторна коса. Характеристики: Дебелина на кордата: 3.0 мм Дължина на кордата: 15 м Вид на кордат..
4.99 лв.
Корда за косене Raider, квадратна 2.4 mm х 260 m, е двукомпонентна корда с обвивка, изработена от износоустойчив материал, запазващ еластичността си дълго време с вградена в средата метална нишка. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. 40% по-ефективна от обикновена ко..
35.09 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)