Меню
Количка

Тримерни глави


Универсална алуминиева тримерна глава за бензинови моторни тримери, коси и храсторези. Характеристики на главата: Материал: Алуминий Размер на резбата: 10 x 1.25 Максимална дебелина на използваната корда: 4 mm..
12.00 лв.
Тримерна глава Husqvarna T25 M10 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
34.70 лв.
Тримерна глава Husqvarna T35 M10 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
35.90 лв.
Тримерна глава Husqvarna T35 M12 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
35.90 лв.
Кордова глава Raider, подходяща за използване от всички марки и модели моторни коси и храсторези с резба 10 мм x 1.25. Подаването на тримерната корда се извършва автоматично по време на работа, чрез притискане на тримерната глава към земята. Характеристики: Материал: Пластмаса Диаметър на резбат..
8.00 лв.
Универсална метална кордова / тримерна глава с верига за тример, мотрна коса или храсторез. Използва се за косене на средна и голяма растителност.Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на резбата 10х1.25. Характеристики на главата: Материал: Метал ..
19.00 лв.
Тримерна глава с лесно навиване PREMIUM Тримерна глава с лесно навиване PREMIUM
-29 %
Тримерна - кордова глава Premium с лесно и бързо навиване на кордата за косене. Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на резбата 10х1.25. Характеристики на главата: Материал: Пластмаса Система за бързо зареждане на кордата Размер на резбата: 10..
9.99 лв. 14.00 лв.
Универсална тримерна - кордова глава Raider с лесно и бързо навиване на кордата за косене. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Бързо и безпроблемно навиване на кордата. Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на ре..
8.18 лв.
Универсална алуминиева тримерна глава с корда Raider за косене на трева с бензинови моторни тримери, коси и храсторези. Характеристики: Материал: Алуминий Размер на резбата: 10 x 1.25 Максимална дебелина на използваната корда: 2 до 3 mm..
8.18 лв.
Комплект резервни метални водачи / ушички за тримерна глава за моторна коса / храстрез - 2 бр. Подходящ за кордова галава с лесно навиване Premium, Daewoo, Garden и други. Количество: 2 бр...
5.90 лв.
Корда за косене с макара / шпула за електрически тример Raider GT-GT23...
2.99 лв.
Корда за косене с макара / шпула за електрически тримери Raider RD-GT05 и RD-GT08...
3.52 лв.
Корда за косене с макара / шпула и капачка за акумулаторен тример Raider RDP-SGT20, R20. Вид корда: кръгла Дебелина на кордата: 1.3 mm..
11.98 лв.
Универсалена плетена телена четка Raider, 200 mm, за бензинова моторна коса / хасторез. Предназначена за премахване на пръст и плевели от тротоарни плочки и пътеки, както и за почистване на алеи и градинки. Изработена от висококачествени неръждаеми усукани стоманени телове, осигуряващи висока твър..
17.48 лв.
Резервен метален водач / втулка за тримерна глава за тример, моторна коса / храстрез. Подходящ за кордова галави Husqvarna T25, T35, T35X, T45. Код в каталога на Husqvarna: 537185902..
4.00 лв.
Комплект ножове за акумулаторен тример Raider RD-GTL22 - 10 бр. Подходящи за косене на слегнала трева и плевели. Количество: 10 бр...
2.98 лв.
Универсална алуминиева кордова глава Raider RD, подходяща за всички бензинови тримери, коси и храсторези.Характеристики на главата: Материал: Алуминий Размер на резбата: 10 x 1.25..
9.29 лв.
Тримерна - кордова глава Raider с лесно и бързо навиване на кордата за косене. Изключителна устойчивост на износване и високи термични натоварвания. Бързо и безпроблемно навиване на кордата. Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на резбата M10x1...
9.29 лв.
Комплект диск с ножове за акумулаторен тример Raider RD-GTL22 - 10 бр. Подходящи за косене на слегнала трева и плевели. Количество: 10 бр...
4.69 лв.
Корда за косене с макара / шпула и капачка за акумулаторен тример Raider RDP-SCBC20. Вид корда: кръгла Дебелина на кордата: 1.6 mm..
11.98 лв.
Корда за косене с макара / шпула и шайба за електрически тример Raider или Garden Tools, модел GT-GT23.Дебелина на кордата: 1.4 мм..
6.98 лв.
Тримерна глава с корда за електрическа коса Raider RD-EBC03. Изработена от висококачествен полиамид. Изключително устойчива на износване и високи термични натоварвания Дебелина на кордата: 2.4 mm..
12.98 лв.
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)