Меню
Количка

Тримерни глави


Универсална алуминиева кордова глава за бензинови моторни тримери, коси и храсторези. Характеристики на главата: Материал: Алуминий Размер на резбата: 10 x 1.25 Максимална дебелина на използваната корда: 4 mm..
12.00 лв.
Универсална алуминиева кордова глава Raider RD, подходяща за всички бензинови тримери, коси и храсторези...
9.29 лв.
Тримерна глава Husqvarna T25 M10 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
34.00 лв.
Тримерна глава Husqvarna T35 M10 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
34.30 лв.
Тримерна глава Husqvarna T35 M12 SEMI AUTO е създадена за потребители с високи изисквания за издръжливост и минимално време за монтаж. Изработена е от комбинация от оптимизирани материали, осигуряващи повишена износоустойчивост. При този тип кордова глава, тримерната корда се подава автоматично, ког..
34.30 лв.
Кордова глава Raider, подходяща за използване от всички марки и модели моторни коси и храсторези с резба 10 мм x 1.25. Подаването на тримерната корда се извършва автоматично по време на работа, чрез притискане на тримерната глава към земята. Характеристики: Диаметър на резбата: Ø 10 mm..
8.00 лв.
Тримерна - кордова глава Premium с лесно и бързо навиване на кордата за косене. Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на резбата 10х1.25. Характеристики на главата: Материал: Пластмаса Система за бързо зареждане на кордата Размер на резбата: 10..
14.00 лв.
Корда за косене с макара / шпула за електрически тример Raider GT-GT23...
2.99 лв.
Корда за косене с макара / шпула за електрически тримери Raider RD-GT05 и RD-GT08...
3.52 лв.
Корда за косене с макара / шпула и капачка за акумулаторен тример Raider RDP-SCBC2.Вид корда: кръглаДебелина на кордата: 1.6 mm..
11.98 лв.
Тримерна глава с корда за електрическа коса Raider RD-EBC03.Дебелина на кордата: 2.4 mm..
12.98 лв.
Корда за косене с макара / шпула и шайба за електрически тример Raider или Garden Tools, модел GT-GT23.Дебелина на кордата: 1.4 мм..
6.98 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)