Меню
Количка

PREMIUM

Акумулаторна пръскачка Premium 16 л. 12 V / 8 Ah Акумулаторна пръскачка Premium 16 л. 12 V / 8 Ah
-19 %
Акумулаторна градинска пръскачка Premium е ефективна, удобна и лека, гръбна пръскачка, подходяща за пръскане на посеви, лозе, зеленчукови и овощни градини с водни разтвори и пестициди, както и за дезинфекция. Снабдена с метално телескопично удължение, регулатор за силата на пръскане и акумулаторна б..
64.90 лв. 79.90 лв.
Универсална алуминиева тримерна глава за бензинови моторни тримери, коси и храсторези. Характеристики на главата: Материал: Алуминий Размер на резбата: 10 x 1.25 Максимална дебелина на използваната корда: 4 mm..
12.00 лв.
Апарат за връзване Premium е удобен уред за лесно и бързо вързване на лози, зеленчуци, цветя и други растения към опорни колове, мрежа, тел или въжета. Максимален отвор на челюстите: 50 мм Ширина на острието: 17 мм Клещите за превръзване, използват консумативи: лента за връзване и телчета (телбо..
32.40 лв.
Ножица за ашладисване с три накрайника Premium. Градинската ножица за ашладисване е предназначена за присаждане и облагородяване на овощни дръвчета, лозови растения, храсти, рози и други растения. Предлага се в комплект с 3 ножа, един омегаобразен и два клиновидни. Ножовете са заострени и от двете с..
19.90 лв.
Тримерна - кордова глава Premium с лесно и бързо навиване на кордата за косене. Подходяща за всички марки и модели моторни бензинови тримери, коси и храсторези с размер на резбата 10х1.25. Характеристики на главата: Материал: Пластмаса Система за бързо зареждане на кордата Размер на резбата: 10..
14.00 лв.
Универсален самар Premium за бензинов тример, моторна коса или храсторез. Предназначен за по-удобна, лека и продължителна работа при косене с бензинова коса. Снабден със силиконови презрамки с мек протектор, "клик" заключалка. Лесен и удобен за употреба и поставяне. Осигурява голяма свобода на дв..
14.60 лв.
HEPA филтър за прахосмукачка за пепел Premium, 800 W, 18 литра. Резервен филтър за прахосмукачки за почистване на пепел от печки, камини, котли или барбекюта на дърва и въглища или пелети. Към продукта препоръчваме и употребата на предпазна торба за хепа филтър, предназначена за предпазване на филт..
9.90 лв.
Телчета за клещи за връзване, са консуматив за всеки един апарат - уред за превързване. 10 000 броя телчета в една кутия. Размер на телбода 6 мм на 4 мм. Скобите са универсални и са съвместими с повечето модели машинки за връзване на лозе, цветя, домати и други растения...
3.40 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)