Меню
Количка

Top Garden

Акумулаторна пръскачка Top Garden TG03 е градинска гръбна пръскачка, идеалното решение за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини с водни разтвори и пестициди. Разполага с телескопично удължение от неръждаема стомана, регулатор за силата на пръскане, резервоар с обем 16 литра и акуму..
74.99 лв.
Потопяема дълбочинна винтова помпа за чиста вода Top Garden RD-WP34, предназначена за битови нужди. Проектирана е да вади чиста вода от кладенци и резервоари. Силно чувствителни към наличието на твърди частици. Характеристики: Тип: Дълбочинна винтова помпа Номинална мощност: 750 W Максимален де..
129.00 лв.
Комбинирана градинска пръскачка Top Garden Premium TPG с възможност за акумулаторно и ръчно пръскане. Подходяща гръбна пръскачка за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини с водни разтвори и пестициди. Възможност за изпомпване на разтвора ръчно или посредством електрическа помпа. Раз..
79.99 лв.
Градински трислоен маркуч на TopGarden 1/2", 15 m е здрав и надежден маркуч, изработен от нетоксчни материали. Подходящ за различни дейности, като поливане на малки и големи тревни площи, напояване на зеленчукови и декоративни растения, захранване на водоструйни апарати и други. Характеристики: Ди..
22.99 лв.
Резервен удължител за пръскачка с дръжка и гъвкава връзка / маркуч Top Garden. Телескопичен прът изработен от неръждаема стомана за по-дълготрайна експлоатация. Лека и удобна конструкция за по-продължителна работа. Диапазон на разтягане от 65 до 110 см..
7.00 лв.
Резервен разтегателен удължител за пръскачка с разпръсквач, дръжка и гъвкава връзка / маркуч Top Garden. Телескопичен прът изработен от неръждаема стомана за по-дълготрайна експлоатация. Лека и удобна конструкция за по-продължителна работа. Диапазон на разтягане от 160 до 300 см..
12.90 лв.
Оловно киселинна батерия Top Garden 12 V / 8 Ah, Sealed Lead Acid за акумулаторни пръскачки. Подходяща и за други марки и модели акумулаторни пръскачки със същите характеристики на използваната батерия. Характеристики на батерията: Тип на акумулатора: Sealed Lead Acid Напрежение: 12 V Капаците..
38.00 лв.
Градинска пръскачка Top Garden е ръчна пръскачка с обем на 16 литра, произведена от висококачествен пластмасов материал. Предназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градината. Разполага с метално удължение от неръждаема стомана и възможност за регулиране на водната с..
32.99 лв.
Нов и удобен уред за лесно и бързо привързване на растения (лози, домати, краставици, цветя и др.) към опорни колове, мрежа, тел или въжета.  В комплекта са включени резервна пружина и резервен нож (резец). Уреда е зареден с един брой лента с няколко телчета за проба. Този апарат за връзване,..
29.90 лв.
Клещи / апарат за връзване на лозе Top Garden Premium Клещи / апарат за връзване на лозе Top Garden Premium
-16 %
Уред за привързване на растения към опорни колове, мрежа, тел или въжета.  В комплекта са включени резервна пружина и резервен нож (резец). Уреда е зареден с един брой лента с няколко телчета за проба. Този апарат за връзване, използва консумативи: лента за превръзване и телчета (телбодчета)...
25.00 лв. 29.90 лв.
Комплект Top Garden накрайници / разпръсквачи за пръскачка. Съставен от 3 части. Възможност за регулиране на водната струя...
2.69 лв.
Лента за клещи за връзване. Необходим консуматив за всеки един апарат за превързване. 1 бр. лента с дължина 30 м. Ширина на лентата: 11.5 мм. Цвят на лентите: зелен. Лентите са универсални и са съвместими с повечето модели машинки за връзване на лозе, цветя, домати и други растения...
0.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Три приставки / ножчета включени в комп..
19.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки и несесер Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Предлага се в практичен удобе..
29.90 лв.
Лента за ашладисване, използва за фиксиране присадката към основното растение при процеса на присаждане / облагородяване. Лентата, използвана в комбинация с ножица за ашладисване са отлични помощници в овощарството. Изработена от PP материал. Широчина на лентата: 3 см Дължина на лентата: 100 метр..
2.99 лв.
Ножица за клони на Top Garden е полезен градински инструмент, изработен от въглеродна стомана, алуминии и пластмаса. Ергономичната форма на ръкохватките осигуряват безопасна и удобна работа Характеристрики: Дължина: 500 мм Aлуминиеви дръжки Острие с незалепващо покритие..
17.99 лв.
Разтегателна / телескочна ножица за клони на Top Garden с алуминиева дръжка 20 - 28" е полезен градински инструмент, изработен от въглеродна стомана, алуминии и пластмаса. Ергономичната форма на ръкохватките осигуряват безопасна и удобна работа Характеристрики: Дължина: 51 - 71 cm (20 - 28") Aлум..
23.99 лв.
Телчета - скоби за клещи за връзване, са консуматив за всеки един апарат за превързване. 10 000 броя телчета в една кутия. Размер на телбода 6 мм на 4 мм. Телчетата са универсални и са съвместими с повечето модели машинки - уреди за връзване на лозе, цветя, домати и други растения...
3.40 лв.
Ножица за трева с въртяща глава Top Garden, 360 g, подходяща за поддръжка на тревни и цветни лехи. Характеристики Въртяща глава Закалени остриета от неръждаема стомана Гумирани дръжки произведени от устойчива на удар пластмаса..
14.99 лв.
Градинска ножица за храсти и жив плет с алуминиева дръжка Top Garden, 60 cm, подходяща за точно и прецизно оформяне на храсти и живи плетове. Характеристики Дължина: 60 cm Острие от въглеродна стомана с незалепващо покритие Aлуминиеви дръжки..
19.99 лв.
Резервен нож / резец за клещи за връзване на лозе, цветя, домати и други растения. Размери: Дължина: 20 мм Ширина: 15 мм..
1.70 лв.
Телескопична / разтегателна ножица за клони Top Garden Premium с усилващ механизъм, намаляващ усилията при рязане с до 40 %. Максимален диаметър на рязане на растения и клони до 50 мм. Телескопични алуминиеви ръкохватки, позволяващи разтягане от 695 до 870 мм. Режещи ножове изработени от въглеродна ..
49.99 лв.
Телескопична / разтегателна ножица за клони Top Garden Premium с усилващ механизъм, намаляващ усилията при рязане с до 40 %. Максимален диаметър на рязане на растения и клони до 30 мм. Телескопични ергономични ръкохватки, позволяващи удобна и безопасна работа, с възможност за разтягане от 650 до 9..
38.90 лв.
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)