Меню
Количка

Top Garden

Дълбочинна водна помпа Top Garden RD-WP34, винтова 750 W, 33 l/min, 1"
Безплатна доставка
Потопяема дълбочинна винтова помпа за чиста вода Top Garden RD-WP34, предназначена за битови нужди. Проектирана е да вади чиста вода от кладенци и резервоари. Силно чувствителни към наличието на твърди частици. Характеристики: Тип: Дълбочинна винтова помпа Номинална мощност: 750 W Максимален де..
169.00 лв.
Резервен удължител за пръскачка с дръжка и гъвкава връзка / маркуч Top Garden. Телескопичен прът изработен от неръждаема стомана за по-дълготрайна експлоатация. Лека и удобна конструкция за по-продължителна работа. Диапазон на разтягане от 65 до 110 см..
7.00 лв.
Резервен разтегателен удължител за пръскачка с разпръсквач, дръжка и гъвкава връзка / маркуч Top Garden. Телескопичен прът изработен от неръждаема стомана за по-дълготрайна експлоатация. Лека и удобна конструкция за по-продължителна работа. Диапазон на разтягане от 160 до 300 см..
12.90 лв.
Оловно киселинна батерия Top Garden 12 V / 8 Ah, Sealed Lead Acid за акумулаторни пръскачки. Подходяща и за други марки и модели акумулаторни пръскачки със същите характеристики на използваната батерия. Характеристики на батерията: Тип на акумулатора: Sealed Lead Acid Напрежение: 12 V Капаците..
51.00 лв.
Градинска пръскачка Top Garden е ръчна пръскачка с обем на 16 литра, произведена от висококачествен пластмасов материал. Предназначена за прилагане на фитосанитарни продукти в селското стопанство и градината. Разполага с метално удължение от неръждаема стомана и възможност за регулиране на водната с..
39.90 лв.
Нов и удобен уред за лесно и бързо привързване на растения (лози, домати, краставици, цветя и др.) към опорни колове, мрежа, тел или въжета.  В комплекта са включени резервна пружина и резервен нож (резец). Уреда е зареден с един брой лента с няколко телчета за проба. Този апарат за връзване,..
29.90 лв.
Уред за привързване на растения към опорни колове, мрежа, тел или въжета.  В комплекта са включени резервна пружина и резервен нож (резец). Уреда е зареден с един брой лента с няколко телчета за проба. Този апарат за връзване, използва консумативи: лента за превръзване и телчета (телбодчета)...
29.90 лв.
Комплект Top Garden накрайници / разпръсквачи за пръскачка. Съставен от 3 части. Възможност за регулиране на водната струя...
2.69 лв.
Лента за клещи за връзване. Необходим консуматив за всеки един апарат за превързване. 1 бр. лента с дължина 30 м. Ширина на лентата: 11.5 мм. Цвят на лентите: зелен. Лентите са универсални и са съвместими с повечето модели машинки за връзване на лозе, цветя, домати и други растения...
0.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Три приставки / ножчета включени в комп..
19.90 лв.
Ножица за ашладисване с три приставки и несесер Top Garden. Лесен и удобен за употреба инструмент, подходящ и за хора без опит в ашладисването и присаждането, защото благодарение на употребата им бързо, лесно и прецизно се получават идеални разрези за точно съединяване. Предлага се в практичен удобе..
29.90 лв.
Телескопична / разтегателна ножица за клони Top Garden Premium с усилващ механизъм, намаляващ усилията при рязане с до 40 %. Максимален диаметър на рязане на растения и клони до 50 мм. Телескопични алуминиеви ръкохватки, позволяващи разтягане от 695 до 870 мм. Режещи ножове изработени от въглеродна ..
49.99 лв.
Лента за ашладисване, използва за фиксиране присадката към основното растение при процеса на присаждане / облагородяване. Лентата, използвана в комбинация с ножица за ашладисване са отлични помощници в овощарството. Изработена от PP материал. Широчина на лентата: 3 см Дължина на лентата: 100 метр..
2.99 лв.
Ножица за клони на Top Garden е полезен градински инструмент, изработен от въглеродна стомана, алуминии и пластмаса. Ергономичната форма на ръкохватките осигуряват безопасна и удобна работа Характеристрики: Дължина: 500 мм Aлуминиеви дръжки Острие с незалепващо покритие..
17.99 лв.
Разтегателна / телескочна ножица за клони на Top Garden с алуминиева дръжка 20 - 28" е полезен градински инструмент, изработен от въглеродна стомана, алуминии и пластмаса. Ергономичната форма на ръкохватките осигуряват безопасна и удобна работа Характеристрики: Дължина: 51 - 71 cm (20 - 28") Aлум..
23.99 лв.
Телчета - скоби за клещи за връзване, са консуматив за всеки един апарат за превързване. 10 000 броя телчета в една кутия. Размер на телбода 6 мм на 4 мм. Телчетата са универсални и са съвместими с повечето модели машинки - уреди за връзване на лозе, цветя, домати и други растения...
3.40 лв.
Ножица за трева с въртяща глава Top Garden, 360 g, подходяща за поддръжка на тревни и цветни лехи. Характеристики Въртяща глава Закалени остриета от неръждаема стомана Гумирани дръжки произведени от устойчива на удар пластмаса..
14.99 лв.
Градинска ножица за храсти и жив плет с алуминиева дръжка Top Garden, 60 cm, подходяща за точно и прецизно оформяне на храсти и живи плетове. Характеристики Дължина: 60 cm Острие от въглеродна стомана с незалепващо покритие Aлуминиеви дръжки..
19.99 лв.
Резервен нож / резец за клещи за връзване на лозе, цветя, домати и други растения. Размери: Дължина: 20 мм Ширина: 15 мм..
1.50 лв.
Акумулаторна пръскачка Top Garden TG03 е градинска гръбна пръскачка, идеалното решение за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини с водни разтвори и пестициди. Разполага с телескопично удължение от неръждаема стомана, регулатор за силата на пръскане, резервоар с обем 16 литра и акуму..
86.90 лв.
Комбинирана градинска пръскачка Top Garden Premium TPG с възможност за акумулаторно и ръчно пръскане. Подходяща гръбна пръскачка за пръскане на посеви и лозя, зеленчукови и овощни градини с водни разтвори и пестициди. Възможност за изпомпване на разтвора ръчно или посредством електрическа помпа. Раз..
94.90 лв.
Градински трислоен маркуч на TopGarden 1/2", 15 m е здрав и надежден маркуч, изработен от нетоксчни материали. Подходящ за различни дейности, като поливане на малки и големи тревни площи, напояване на зеленчукови и декоративни растения, захранване на водоструйни апарати и други. Характеристики: Ди..
22.99 лв.
Телескопична / разтегателна ножица за клони Top Garden Premium с усилващ механизъм, намаляващ усилията при рязане с до 40 %. Максимален диаметър на рязане на растения и клони до 30 мм. Телескопични ергономични ръкохватки, позволяващи удобна и безопасна работа, с възможност за разтягане от 650 до 9..
38.90 лв.
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)