Меню
Количка

Top Master

Aвтомобилен тестер Top Master за проверка на електрическите инсталации на автомобила в диапазона 6 - 24 V. Изработен от месинг, снабден с тест светлина. Професионалните ръчни инструменти на Top Master съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот...
12.49 лв.
Алуминиев такер на Top Master 4 в 1 e част от серията професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Разполага с алуминиево тяло, възможност за бързо и лесно зареждане и настройка силата на удара. Подходящи за него ..
31.99 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 16 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства...
26.99 лв.
Вана Top Master за събиранен източеното моторно масло с вместимост 7 литра. Полезен и удобен инструмент, улесняващ смяната на моторното масло на автомобили и други моторни превозни средства.  Снабден с улей за източване за лесно изпразване или преливане в друг съд...
11.50 лв.
Регулируем ключ за маслен филтър Top Мaster част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, характеризиращи се с качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработен от специална инструментална стомана Работен обхват: 74 - 95 mm..
9.49 лв.
Ключ за развиване на маслен филтър, тип "паяк" на Top Master. Изработен от специална инструментална Cr-V стомана. Оригинален механизъм на захващане на масления филтър на автомобила. Работен обхват от 80 до 130 mm...
30.49 лв.
Комплект екстрактори за отвиване на развалени болтове - 4 бр., част от серията професионални ръчни инструменти на Top Мaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработени от висококачествена изработка от хром-молибденова стомана. Пред..
9.90 лв.
Комплект за сваляне на спирачни цилиндри Top Мaster е част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Мaster, които съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Подходящ за голям диапазон от автомобили. Характеристики: Брой части в комплекта: 18 бр. П..
56.59 лв.
Комплект инструменти в куфар Top Master Pro - 108 части, 1/4" & 1/2" CR-V. Ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Инструментите в комплекта са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана 50BV30 и притежават антико..
144.90 лв.
Прктичен и мултифункционемен комплект инструменти Top Master Pro - 48 части в удобен куфар за съхранение. Ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Съдържание на комплекта: Брой части в комплекта: 48 бр. Куфар: 1 бр. Накрайниц..
89.99 лв.
Комплект инструменти в куфар Top Master Pro - 82 части, 1/4" & 1/2" CR-V. Ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Инструментите в комплекта са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана 50BV30 и притежават антикор..
142.90 лв.
Ключове за картер на автомобили Top Master - 12 бр., изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана, осигуряваща дълъг живот на инструментите. Характеристики: Брой части в комплекта: 12 бр. Удобен куфар за съхранение Размери в комплекта: HEX 8, HEX 9, HEX 10, HEX 12, HEX 14, HEX 17 mm..
34.00 лв.
Къстачка / кръстат ключ за болтове на автомобилни джанти Top Master 17х19х21х22mm Предназначен за разхлабване и затягане на болтовете на гумите / колелата на леки автомобили и микробуси Изработка от висококачествена хром-ванадиева стомана (Cr-V) Размери на ключовете: 17 мм, 19 мм, 21 мм, 22 мм..
22.00 лв.
Метчик за свещи Top Мaster част от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, характеризиращи се с качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Предназначен за поправка на износени или повредени резби. Размери: 3/8, 7/16, 1/2, 3/4"..
16.00 лв.
Комплект битове / накрайници за монтаж на гипсокартон Topmaster - 2 бр.Професионалните ръчни инструменти на Topmaster, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Характеристики Присъединителен размер: 1/4" Тип: Philips Размер: PH2 Дължина: 25 mm Изработен..
2.50 лв.
Комплект сепаратор за лагери на Top Мaster, част от професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инстрментите. Изработен от специална инструментална стомана. Полирани болтове и хромирано тяло. Предназначен..
89.90 лв.
Скоба за вадене на клапни Top Master, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master Pro, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Притежават от здрава стоманена конструкция. Предназначена за изваждане / демонтаж на клапани н..
28.49 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
31.00 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от висококачествена инструментална хром-ванадиева стомана. Предназначена з..
31.79 лв.
Скоба за вадене на ябълковидни болтове и шарнири, час от серията професионалните ръчни инструменти на Top Master, съчетаващи в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот на инструментите. Изработена от хром-ванадиева стомана. Предназначена за изваждане на ябълковидни болтов..
38.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили Top Master, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли...
10.99 лв.
Скоба за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли. Размер на захвата на скобата: 1..
20.99 лв.
Универсална скоба Top Master за демонтиране / вадене на рамената на чистачки на автомобили, изработена от висококачествена хром-ванадиева стомана. Разполага с хромирана основа изработена от месинг със закален шпиндел. Предназначена за демонтаж на предни и задни рамена на чистачки на коли. Размер н..
19.00 лв.
Скоби за макферсони на автомобили, изработени от кована легирана стомана. Осигуряват безопасното изваждане и монтирана на пружините на амортисьорите на автомобили. Характеристики: Брой скоби: 2 бр. Размер на захвата на скобите в максимално разтегнато положение: 370 mm..
67.99 лв.
Показва 1 до 24 от 34 (2 страници)